Πεντάρα ανόδου η Κηφισιά

Η πρωτοπόρος διέσυρε 5-1 την Επισκοπή και θέλει έναν ακόμα βαθμό για να πανηγυρίσει την άνοδο!

Η Κηφισιά έκανε το χρέος της και επικράτησε άνετα (5-1) της Επισκοπής στο Ρέθυμνο. Η χαρά της, όμως ήταν ακόμα μεγαλύτερη για το αποτέλεσμα στην Ηλιούπολη. Η ήττα της Athens Kallithea έφερε τη διαφορά των δύο στους 5 βαθμούς και η πρωτοπόρος με έναν βαθμό την προσεχή αγωνιστική απέναντι στην Καλαμάτα, θα πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Το ματς δεν αντέχει κριτικής, αφού η πρωτοπόρος σε μισή ώρα αγώνων είχε σημειώσει καρέ τερμάτων. Στο 10' ο Αντερέγκεν με σουτ άνοιξε το σκορ και στο 22' ο Κουιρουκίδης από την άσπρη βούλα το 0-2. Είχε προηγηθεί ανατροπή του Νοικοκυράκη από τον Νταμπίζα.

Η Επισκοπή παρέμενε θεατής στο ματς, με αποτέλεσμα να δεχτεί μέσα σε διάστημα 4 λεπτών δύο γκολ από τον Προβυδάκη. Στο 27' από κόρνερ του Ταλάλ ο αμυντικός της Κηφισιάς με προβολή βρήκε δίχτυα και στο 31' εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και σκόραρε με πλασέ.

Το 0-5 έγινε στο 69' με σουτ του Να'α και η Επισκοπή σημείωσε το γκολ της τιμής με τον Πολίτη ένα λεπτό μετά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΚΗΦΙΣΙΑ 1-5
Σκόρερ: 70' σουτ Πολίτης - 10' σουτ Αντερέγκεν, 22' πέν. Κουιρουκίδης, 27', 31' σουτ Μαζουλουξής, 69' σουτ Να'α
Δοκάρι: 45' Στ. Ποζατζίδης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Βάτζιος, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Πολίτης, Τσιλεδάκης, Αμποφό, Κούτσιας, Σταθόπουλος, Τζωρτζινάκης (82' Μέτα), Λέκα (69' Καφετζής), Αραμπατζής (73' Μπερικάκης).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος (46' λ.τρ. Αγριμάκης), Σωτηράκος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Στ. Ποζατζίδης (68' Να'α), Προβυδάκης (68' Δημοσθενιάδης), Παπασάββας (71' Καλλέργης), Νοικοκυράκης, Ταλάλ (68' Παναγιώτου), Κουιρουκίδης, Αντερέγκεν.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)
Βοηθοί: Μωυσιάδης (Γρεβενών), Παγουρτζής (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 04 Ιούνιος 2023 23:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep