«Κλειδώνει» 5άδα η Καλαμάτα

Πρώτη εντός έδρας νίκη (3-0) έπειτα από 2 μήνες για τη Μαύρη Θύελλα απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Το πλασάρισμά της στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας οριστικοποίησε η Καλαμάτα με τη νίκη της (3-0) απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας. Στο πρώτο 45λεπτο οι Μεσσήνιοι ήταν φλύαροι και είχαν δύο καλές στιγμές με Αρναρέλλη, Ρόβα. Στο δεύτερο έπιασαν καλύτερη απόδοση, βρήκαν τρεις φορές δίχτυα, είχαν δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι.

Στο 62' από σέντρα του Βασιλόγιαννη ο Ρόβας είχε δοκάρι με προβολή και ένα λεπτό αργότερα από μπαλιά του Τάτου ο Μπαξεβάνος με κεφαλιά είχε νέο δοκάρι. Το 1-0 έγινε στο 69' με σουτ του Άλβες από ασίστ του Τάτου. Ο τελευταίος, πάντως, έχασε πέναλτι στο 74' το οποίο είχε κερδίσει ο Ρόβας.

Το 2-0 έγινε με σουτ του Βασιλόγιαννη στο 78' και στο 90' ο Πασάς από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Η παράβαση δόθηκε για ανατροπή του Τριανταφυλλάκη από τον Καραμπέτσο.

Το ματς διεξήχθη υπό το βλέμμα του επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ. Η Μαύρη Θύελλα ξέφυγε με τη νίκη της αυτή 7 βαθμούς από τον ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος εμφανίστηκε με 3 αναπληρωματικούς στον πάγκο και χωρίς τον Πάτρικ Βουό που είχε ανακοινωθεί στην αποστολή. Ο Κατάλντι που έχει ανακοινωθεί από την Καλαμάτα δεν χρησιμοποιήθηκε.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 3-0
Σκόρερ: 69' σουτ Άλβες, 78' σουτ Βασιλόγιαννης, 90' πέν. Πασάς
Χαμ. πέν.: 74' Τάτος
Δοκάρι: 62' Ρόβας, 63' Μπαξεβάνος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αντώνης Μαυρέας): Μέντες, Καραγκούνης, Μπακαγιόκο, Μπαξεβάνος, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Άλβες (80' Τριανταφυλλάκης), Τάτος (90'+1' Δρούγας), Βασιλόγιαννης (90'+1' Γκότσης), Αρναρέλλης (57' Πασάς), Ρόβας (80' Μπουλάρι).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Tζελέπης (60' λ.τρ. Νεόπουλος), Κάρδαρης, Κόκας, Ντέτλερ, Καλλιτσουνάκης (57' Φ. Παπαδάκης), Ίννος, Χιμένεθ, Καζάου, Β. Παπαδάκης, Τσόφλιας, Καραμπέτσος.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας)
Βοηθοί: Ζούλης (Αχαΐας), Ισακοβίδης (Λακωνίας)

Last modified onΠαρασκευή, 02 Ιούνιος 2023 19:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep