Έβγαλαν τα μάτια τους

Στο 0-0 έμειναν στο Πολύκαστρο Απόλλων Πόντου και Βέροια.

Αποφασιστικής σημασίας βήμα για την παραμονή έψαχναν τη Δευτέρα (29/05) στο Πολύκαστρο Απόλλων Πόντου και Βέροια. Ωστόσο, έμειναν στο 0-0 και συνεχίζουν να βλέπουν το μέλλον τους στην κατηγορία αβέβαιο.

Η ομάδα της Καλαμαριάς διατηρήθηκε στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά με παιχνίδι περισσότερο, ενώ αυτή της Ημαθίας έμεινε στο -1 από τη ζώνη παραμονής. Μόνο κέρδος για τη Βέροια το γεγονός ότι υπερισχύει σε πιθανή διπλή ισοβαθμία με τους Κοκκινόμαυρους.

Το ντέρμπι παραμονής άρχισε, βέβαια, αρκετά νωρίτερα. Η Βέροια κατήγγειλε ότι ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης γρονθοκόπησε τον φροντιστή Σάκη Βούλγαρη, ο οποίος κατέθεσε μήνυση. Παρόλα αυτά ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε κανονικά στον πάγκο.

Άξιο αναφοράς, επίσης, το γεγονός ότι... υποτίθεται πως το ματς θα ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Η επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας έχει εντοπίσει ελλείψεις, εισιτήρια δεν εκδόθηκαν, αλλά στις εξέδρες βρέθηκαν οπαδοί των δύο ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τον Απόλλωνα Πόντου να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είχαν από δύο, τρεις ευκαιρίες για ν' ανοίξουν το σκορ. Στο 55' η Βασίλισσα του Βορρά έχασε μεγάλη ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ όταν ο Μπαϊντού πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ με τον Πίτκα.

Στο 75' ο Μπουόλι κατέγραψε την καλύτερη στιγμή για την ομάδα της Ημαθίας. Με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά δεν βρήκε στόχο.

Η ομάδα της Καλαμαριάς έχει δύο ακόμα ματς να δώσει, αυτό με την ΑΕΛ εκτός έδρας και στην αυλαία με την ΑΣΑ εντός. Η Βέροια την προσεχή αγωνιστική υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας, ακολούθως δοκιμάζεται στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα και τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί τον Ηρακλή Λάρισας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΒΕΡΟΙΑ 0-0
Δοκάρι: 75' Μπουόλι
Κόκκινη: Δαλιανόπουλος - Λαμπίρης (μετά το τέλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος (83' Ε. Μπελεβώνης), Μουμίν, Ντοναλντόνι, Αμπουντού, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης, Ντιαλόσι, Καλαϊτζίδης (60' Λαμπίρης), Εσάλο.

ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Καρύδας): Βενετικίδης, Ντουμάνης (63' Κατσούκης), Περδίκης, Μπουκουβάλας, Κολλαράς, Μπαϊντού (71' Μπουόλι), Μασούρας, Μουχάλης (83' Γιαγτζίδης), Γιουκούδης (83' Ιωάννου), Ζε Εσόνο, Ελευθεριάδης (71' Στ. Μπελεβώνης).

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Μηνούδης (Πιερίας), Νίκζας (Λάρισας)

Last modified onΔευτέρα, 29 Μάιος 2023 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep