Τριάρα με αέρα πρωταθλητή

Ο Πανσερραϊκός έκανε περίπατο (3-1) στην έδρα του απέναντι στον Διαγόρα που έμεινε για 10ο σερί ματς χωρίς νίκη.

Το κίνητρο του Διαγόρα Ρόδου ήταν πολύ πιο ισχυρό από αυτό του γηπεδούχου Πανσερραϊκού στο παιχνίδι της Δευτέρας (22/05). Τα Λιοντάρια, άλλωστε, έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα και την πολυπόθητη άνοδο (έγινε και το καθιερωμένο pasillo πριν τη σέντρα), όμως το εορταστικό κλίμα δεν τους αποπροσανατόλισε και έφτασαν στη νίκη με περίπατο (3-1).

Αυτή ήταν η 10η διαδοχική εντός έδρας νίκη για την ομάδα των Σερρών. Από την άλλη πλευρά ο Διαγόρας Ρόδου έκλεισε 10 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη (0Ν - 4Ι - 6Η) και βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη παραμονής.

Στο 15' ο Κατσαντώνης από σέντρα του Δεληγιαννίδη έκανε το 1-0 με κεφαλιά και στο 55' ο Σοφιανός με ατομική ενέργεια και σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Σαΐντ στο 77' βρήκε για 8η φορά φέτος δίχτυα. Σημειώνεται ότι στο 73' πέρασε στο ματς ο Νάτσος, ο οποίος γύρισε στη δράση 7 μήνες μετά τον τραυματισμό του. Το γκολ της τιμής για τον Διαγόρα Ρόδου σημείωσε στο 81' ο Μπούμπας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 3-1
Σκόρερ: 15' κεφ. Κατσαντώνης, 55' σουτ Σοφιανός, 77' σουτ Σαΐντ - 81' σουτ Μπούμπας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης (70' Σαΐντ), Καρασαλίδης, Αυλωνίτης (70' Παντεκίδης), Πεταυράκης, Στάικος (62' Θυμιάνης), Κολομπίνο, Σοφιανός (70' Μασκανάκης), Στίνα, Κατσαντώνης (73' Νάτσος), Μπαΐροβιτς.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Άγγελος Διγκόζης): Αθανασόπουλος, Τάτσης, Μανιώτης, Γκρόζντανιτς, Μαγκάκης, Αρίας (80' Πετράκης), Τσιαντούλας (66' Λούκιτς), Μιχόπουλος (58' Παραστατίδης), Αντεσίνα (80' Βουργουντζής), Μανιάς (80' Μπούμπας), Σταμένκοβιτς.

Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Νταβέλας (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 22 Μάιος 2023 17:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep