Ο πάγκος έδιωξε το άγχος

Η Κηφισιά νίκησε 2-0 την Ηλιούπολη, επέστρεψε στις νίκες και επανέφερε τη διαφορά από τη 2η θέση στους 6 βαθμούς.

Αντίδραση έψαχνε η Κηφισιά μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης και έστω με αρκετό άγχος πέτυχε τον στόχο της στην αυλαία της 16ης αγωνιστικής. Η πρωτοπόρος του Β' ομίλου νίκησε 2-0 την Ηλιούπολη στο «Γ. Καμάρας» τη Δευτέρα (27/03) και βρέθηκε εκ νέου στο +6 από την Ελαφρά Ταξιαρχία και στο +7 από την Athens Kallithea που έχει κάνει, όμως το ρεπό της.

Η Ηλιούπολη έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 14', όταν ο Βασιλείου καθυστέρησε να εκτελέσει στο τετ α τετ, με αποτέλεσμα ο Μαζουλουξής να τον προλάβει και ν' απομακρύνει. Τρία λεπτά μετά ήρθε το γκολ για τη γηπεδούχο. Από πάσα του Ταλάλ ο Πρίτσας έπιασε δυνατό αριστερό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και νίκησε τον Περιστερίδη.

Τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Κηφισιάς έδειχναν βαριά, ο Βασιλείου είχε νέα ευκαιρία να βρει δίχτυα στο 61' και ο Ταλάλ στο 67' δεν βρήκε στόχο με σουτ, ώστε να «κλειδώσει» το τρίποντο. Το άγχος, πάντως, έδιωξαν δύο αλλαγές του Γιώργου Πετράκη. Λίγο μετά την είσοδό τους οι Νοικοκυράκης, Κουιρουκίδης συνεργάστηκαν και ο δεύτερος με προβολή από κοντά έκανε το 2-0. Οι Κυανέρυθροι από την πλευρά τους έφτασαν κοντά στη μείωση του σκορ με τους Άντο (86'), Ζιούλη (90'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2-0
Σκόρερ: 17' σουτ Πρίτσας, 76' σουτ Κουιρουκίδης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Στ. Ποζατζίδης, Παναγιώτου, Να'α (62' Παυλάκης), Ταλάλ (75' Κουιρουκίδης), Παπασάββας (75' Νοικοκυράκης), Πρίτσας (62' Πέιος), Τετέι (88' Καλλέργης), Γκίνη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντελής): Περιστερίδης, Βοσνακίδης, Ζιούλης, Κωστόπουλος (81' Άντο), Ανδρέου, Γκοτσούλιας, Κρέτση, Φρίμπονγκ (74' Τριανταφυλλάκος), Βάρκας, Βασιλείου (81' Μπαξεβάνος), Μπαστακός.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Μπαλιάκας (Κοζάνης)

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάρτιος 2023 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep