Logo
Print this page

Δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού Β

Τα Χανιά συνέχισαν τις κακές εμφανίσεις και έχασαν 2-0 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Στην 6η θέση του Β' ομίλου παρέμειναν τα Χανιά. Οι Κυανόλευκοι μετά το εντός έδρας 0-0 με τον Ηρόδοτο έχασαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με 2-0 από τον Ολυμπιακό Β που επέστρεψε στα τρίποντα έπειτα από την ήττα από την Παναχαϊκή.

Οι Πειραιώτες δεν απειλήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση μία κεφαλιά του Μάναλη στο 35' και στο δεύτερο 45λεπτο «χτύπησαν» από στατικές φάσεις. Ο Λιάτσος με εκτέλεση φάουλ στο 57' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 85' ο Ιμπαγάσα με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Λεμονή διαμόρφωσε το 2-0.

Τα Χανιά έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος, πληρώνοντας όχι μόνο τις επιλογές στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών, αλλά και την επιλογή να καλύψουν εκ των έσω την αποχώρηση προπονητή με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΧΑΝΙΑ 2-0
Σκόρερ: 57' φάουλ Λιάτσος, 85' πέν. Ιμπαγάσα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Γιάννης Οκκάς): Παπαδούδης, Μπα (77' Σαπουντζής), Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (82' Ιμπαγάσα), Τσέλιος (59' Πινακάς), Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (59' Βλαχομήτρος), Κωστή, Χρυσόπουλος.

ΧΑΝΙΑ (Σταύρος Λαμπράκης - Νίκος Μαναρώλης): Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι (69' Κατσούρρι), Γιαμπερέ (69' Σαρρής), Μπάτζιος, Ρότσα, Καμαρά (82' Κοκκίνης), Μπουτσάκης (66' Λεμονής), Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (66' Κόλα), Μάναλης.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Χριστοδούλου (Ημαθίας)

Last modified onΣάββατο, 18 Μάρτιος 2023 17:11
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr