Logo
Print this page

Βέροια σε τροχιά Γ' Εθνικής

Ο Ηρακλής Λάρισας νίκησε με ανατροπή (2-1) την ομάδα της Ημαθίας και σκαρφάλωσε στην 11η θέση.

Τρίτη διαδοχική νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας και τρίτη σερί ήττα για τη Βέροια. Οι νεοφώτιστοι συνέχισαν το Σάββατο (18/03) την αναρρίχησή τους και με ανατροπή (2-1) επικράτησαν των Κυανέρυθρων. Το αποτέλεσμα αυτό τους έφερε στην 11η θέση για πρώτη φορά φέτος, με την ομάδα της Ημαθίας να βρίσκεται πλέον σε τροχιά υποβιβασμού.

Η Βασίλισσα του Βορρά προηγήθηκε στο 8' με σουτ του Ιωάννου, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 28' και μετά από χέρι του Περδίκη ο Κάσας με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κέρι με σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Βενετικίδη και διαμόρφωσε το 2-1.

Κατώτερη των περιστάσεων η Βέροια, δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον πόντο, ενώ στις καθυστερήσεις έχασε τον Περδίκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αποδυναμωμένη από τον Ιανουάριο και έπειτα έδειξε ότι θα δώσει μάχη για να σώσει την κατηγορία, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έχουν αλλάξει πρόσωπο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ 2-1
Σκόρερ: 28' πέν. Κάσας, 45'+2' σουτ Κέρι - 8' σουτ Ιωάννου
Κόκκινη: 90'+5' Περδίκης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καμπέρης, Γκαρσία (90'+2' Συρεγγέλας), Γκουγκούδης, Χατζής, Τασιούλης (65' Λεσάι), Λίταινας, Κέρι (85' Μπάμης), Κάσας (90'+2' Μπόσιο).

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Καψάλης (46' Κασέμι), Περδίκης, Ζιώγας (60' Ελευθεριάδης), Στίκας, Παπαχρήστος, Μπλέτσας (79' Μπαϊντού), Ντουμάνης (79' Μουχάλης), Μπουόλι, Ιωάννου (60' Μπελεβώνης), Γιουκούδης.

Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)
Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Μπάλλας (Τρικάλων)

Last modified onΣάββατο, 18 Μάρτιος 2023 16:56
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr