Logo
Print this page

Νέα απώλεια η Νίκη Βόλου

Ο Παναθηναϊκός Β απέσπασε 0-0 από τη Νίκη Βόλου και την άφησε στο -13 από την κορυφή.

Δεύτερη διαδοχική απώλεια βαθμών για τη Νίκη Βόλου. Μετά την ήττα (2-0) από τον Πανσερραϊκό οι Κυανόλευκοι παραχώρησαν 0-0 στη Νεάπολη απέναντι στον Παναθηναϊκό Β και κλείνουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στο -13 από τον πρωτοπόρο που θα πάρει τρίποντο στα χαρτιά κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι στο 3' έχασαν ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα με πλασέ του Γαβριηλίδη, ενώ στο 22' δεν βρήκε στόχο και ο Σιαφά. Οι Πράσινοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 22' με τον Ταβάρες, με τον Μπάγιτς να κρατά ανέπαφη την εστία του. Στο 42' η Νίκη Βόλου ζήτησε πέναλτι για χέρι αμυνομένου, αλλά η Τσιοφλίκη δεν είδε παράβαση.

Η Νίκη Βόλου είχε την πρωτοβουλία στις αρχές του δευτέρου ημιχρονου, όμως την έλειψε η ουσία στην τελική προσπάθεια. Στο 60' Γαβριηλίδης και Κάσσος δεν κατάφεραν να βρουν στόχο. Ο Παναθηναϊκός Β είχε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-1 στο 74' με το άστοχο τετ α τετ του Σερπέζη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 0-0

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Ανδρέου, Κάσσος, Τσουκαλάς (66' Ολαϊζόλα), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Σιαφά (72' Ροχάνο), Μιράντα, Κρητικός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Μαργκόνο, Σερπέζης, Σιδεράς, Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (46' Τουρκοχωρίτης), Κρυπαράκος (70' Τερεζίου), Προδρομίτης, Ταβάρες (87' Αντωνίου), Μπιλάλ (66' Αγκοστίνιο), Καραμπάς (70' Αθανασακόπουλος).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Μάνος, Δεδιδούκης (Λάρισας)

Last modified onΣάββατο, 18 Μάρτιος 2023 16:53
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr