Ασορτί με τον καιρό ΑΕΚ Β - Καλαμάτα

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο Σεραφείδειο και διεύρυναν το αρνητικό σερί τους στους 5 αγώνες.

Με αρνητικό σερί 5 αγώνων έκλεισαν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η ΑΕΚ Β και η Καλαμάτα. Οι δύο ομάδες άνοιξαν την Παρασκευή (17/03) την αυλαία της 15ης αγωνιστικής στο Σεραφείδειο και έμειναν στο 0-0. Αμφότερες δεν έπιασαν καλή απόδοση, υπέπεσαν σε πολλά λάθη και μοιραία έμειναν χαμηλά στη βαθμολογία.

Το πρώτο ημίχρονο είχε από μία τελική στην εστία για κάθε ομάδα. Στο 14' ο Γκολφίνος έπειτα από προσποιήσεις σούταρε προς την εστία και ο Ασίγκμπα παραχώρησε κόρνερ με προβολή, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μόζερ δεν εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Βασιλόγιαννη και έκανε κακό πλασέ. Ο Χατζηεμμανουήλ στο 58' μπλόκαρε τη μπάλα σε κεφαλιά του Πασά και στο 76' ο Μόζερ από καλή θέση δεν βρήκε στόχο. Στο 85' ο Γκαρσία απείλησε την εστία των φιλοξενούμενων, αλλά ο Ταΐρης είχε σωστή αντίδραση και κράτησε το μηδέν.

Η ΑΕΚ Β διέκοψε μεν το σερί 4 ηττών που είχε στο πρωτάθλημα, όμως από την άλλη πλευρά η Μαύρη Θύελλα συμπλήρωσε καρέ αγώνων χωρίς νίκη και βρίσκεται στο +9 από τη ζώνη υποβιβασμού. Σημειώνεται ότι για τη γηπεδούχο επέστρεψε στη δράση έπειτα από 4,5 μήνες ο Τζούντα Γκαρσία.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σπουδαίου Μίμη Παπαϊωάννου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΚ Β - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-0

ΑΕΚ Β (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Ντάικο, Λάτσι, Παρράς (77' λ.τρ. Σταμούλης), Ρουκουνάκης (29' λ.τρ. Δημητρίου), Λέλεκας (61' Απ. Χριστόπουλος), Μπότος, Κορομηλάς (61' Τζ. Γκαρσία), Γκολφίνος, Ζίνι.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ίλτσο Γκεοργκιόσκι): Ταΐρης, Μόζερ, Ασίγκμπα, Μπαξεβάνος, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Άλβες (83' Κωνσταντινόπουλος), Τάτος, Βασιλόγιαννης, Αρναρέλλης (71' Λούκαστσικ), Πασάς (87' Μπουλάρι).

Διαιτητής: Ρεντίφης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Βιτσεντζάτος, Γουρνιάς (Αν. Αττικής)

Last modified onΣάββατο, 18 Μάρτιος 2023 11:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep