Στο κυνήγι της Κηφισιάς

Η Athens Kallithea νίκησε 3-0 την Ηλιούπολη στο Ελ Πάσο και περιμένει αναρρίχηση μέσω δικαστικών αποφάσεων.

Την 5η νίκη σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες πανηγύρισε η Athens Kallithea τη Δευτέρα (30/01). Η ομάδα του Γιώργου Σίμου με γκολ των Μασιέλ, Κυνηγόπουλου (2) έκαμψε την αντίσταση της Ηλιούπολης και αναμένει δικαστικές αποφάσεις για τα ματς με Ολυμπιακό Β και Επισκοπή, ώστε να προσθέσει 6 ακόμα βαθμούς στη συγκομιδή της.

Η Ηλιούπολη θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα στο 42' με το δοκάρι του Κρητικού, ενώ δοκάρι είχε και η γηπεδούχος με κεφαλιά του Βλάχου στο 51'.

Το σκορ άνοιξε στοο 24' με κεφαλιά του Μασιέλ, ενώ ο Κυνηγόπουλος με δύο σουτ στο 85' και το 90'+2' διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Σημειώνεται ότι ντεμπούτο με την Athens Kallithea έκαναν οι Ναμπί, Ουές.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ATHENS KALLITHEA - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3-0
Σκόρερ: 24' κεφ. Μασιέλ, 85', 90'+2' σουτ Κυνηγόπουλος
Δοκάρι: 51' Βλάχος - 42' Κρητικός

ATHENS KALLITHEA (Γιώργος Σίμος): Στρέζος, Μπουλούλης (88' Τσιντώνης), Νίλι (76' Ναμπί), Κύργιας, Ρέντζας (46' Ουές), Σαντάνα, Λουκίνας (67' Ιωαννίδης), Κυνηγόπουλος, Καινούργιος (67' Περέιρα), Βλάχος, Μασιέλ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντελής): Πολίτης, Πολίμος, Κωστόπουλος (46' Φελίπε), Κρητικός, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Δημητριάδης (86' Άντο), Ανδρέου (58' Μπαξεβάνος), Μπαστακός, Τριανταφυλλάκος, Τσαφταρίδης.

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθήνας)
Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθήνας), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2023 19:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep