Βγήκε η υποχρέωση

Σάκος του μποξ ο Ηρόδοτος, ηττήθηκε 4-0 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τον Ολυμπιακό Β.

Λίγες ώρες μετά την αφαίρεση τριών βαθμών για χρέη στον Λέτσο ο Ηρόδοτος διασύρθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τον Ολυμπιακό Β. Το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει 25 λεπτά, αφού οι Κρητικοί που μιλούν για παραμονή, προσκόμισαν καθυστερημένα τα δελτία των αποκτημάτων, με τη συμμετοχή των οποίων συμπληρώθηκε τελικά ενδεκάδα.

Οι Πειραιώτες δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν 4-0 και να κρατήσουν τους Κυανόλευκους στον πάτο. Ο Βλαχομήτρος με γκολ στο 25' και το 29' είχε «καθαρίσει» την υπόθεση - νίκη νωρίς και ακολούθησαν δύο ακόμα γκολ από τους Μπα (55'), Κεραμίδα (71') που πέρασαν στο ματς στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Ηρόδοτος είχε έναν αναπληρωματικό στον πάγκο και με αυτές τις συνθήκες προϋποθέσεις παραμονής δεν υφίστανται.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 4-0
Σκόρερ: 25' σουτ, 29' κεφ. Βλαχομήτρος, 55' σουτ Αλ. Μπα, 71' σουτ Κεραμίδας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Γιάννης Οκκάς): Παπαδούδης, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος (56' Κεραμίδας), Νίκολιτς, Μαυρουδής (72' Αλμασάρι), Μαρίνος (46' Αργυρίου), Κωστή, Βλαχομήτρος (46' Μπα), Καράκουτης (56' Κωστούλας).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Γκόλοβιτς, Γρηγορόπουλος, Έλιο Τζούνιορ, Κρίεζιου, Χαϊκάλης (80' Χαλκιαδάκης), Μασάδο, Πιτσόλης, Χίντρι, Λεβιτσάνιν, Πλιάτσικας, Θεοδωράκης.

Διαιτητής: Βάτσιος (Αν.Αττικής)
Βοηθοί: Πλάκας (Δυτ.Αττικής), Μανούρας (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΤρίτη, 24 Ιανουάριος 2023 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep