Με τη γνωστή συνταγή

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Β και διεύρυνε το φετινό αήττητο σερί του.

Την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε την Τετάρτη (07/12) ο Απόλλων Σμύρνης. Και όπως όλες οι προηγούμενες, έτσι και αυτή του εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής ήταν με 1-0, αυτή τη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό Β.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία και οι Πειραιώτες βοήθησαν ώστε να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Στο 2' ο Οντόνε είχε δοκάρι με σέντρα - σουτ και στο 11' ο Ολυμπιακός Β βρέθηκε κοντά στο γκολ, όμως ο Κότσαρης νίκησε τον Καράκουτη. Στο 29' οι τυπικά γηπεδούχοι απάντησαν με άστοχο σουτ του Μωραΐτη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού Β, όταν στο 47' ο Κότσαρης έσωσε την εστία του σε πλασέ του Βοΐλη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 67' με τον Βοΐλη, όμως δέχτηκαν το γκολ από στατική φάση. Ο Φατιόν με εκτέλεση φάουλ που είχε κερδίσει ο Μωραΐτης νίκησε τον Παπαδούδη και πανηγύρισε το δεύτερο γκολ του στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Ο Ράιτ στο 83' έχασε μία ακόμα ευκαιρία για να «κλειδώσει» το τρίποντο.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Απόλλων Σμύρνης ξέφυγε από Καλαμάτα, Ηλιούπολη 3 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από την 1η Κηφισιά. Είναι δε η μόνη ομάδα που έχει διατηρήσει το μηδέν παθητικό ως τώρα. Ο Ολυμπιακός Β παραμένει χωρίς νίκη (0-2-3).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β 1-0
Σκόρερ: 57' φάουλ Φατιόν
Δοκάρι: 2' Οντόνε - 67' Βοΐλης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Τάτσης): Κότσαρης, Λούι, Οντόνε, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Χαλίμι (89' Τσαμούρης), Παπαγεωργίου (82' Κοροβέσης), Ερέρα (60' Πατάπης), Μωραΐτης (60' Ράιτ), Σίγκνεβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Γιάννης Οκκάς): Παπαδούδης, Λιάτσος (53' Συρμής), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς (46' Κατσουλίδης), Μαυρουδής, Μαρίνος (63' Βλαχομήτρος), Βοΐλης (84' Αλίγιαγκιτς), Κωστή, Χρυσόπουλος, Καράκουτης (63' Ιμπαγάσα).

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

Last modified onΤετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2022 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep