Logo
Print this page

Αμαύρωσαν τη γιορτή ανόδου!

Ο Λεβαδειακός νίκησε 1-0 τη Βέροια, επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, αλλά οι ανεγκέφαλοι χάλασαν την έως το 90'+4 εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Την επιστροφή του στη Super League έπειτα από τρία χρόνια πανηγυρίζει ο Λεβαδειακός! Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε 1-0 και στο δεύτερο μπαράζ της Βέροιας, όμως την εκπληκτική ατμόσφαιρα αμαύρωσαν ανεγκέφαλοι οπαδοί της γηπεδούχου. Όταν ο Μπαρμπόσα στο 90'+4' διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και έστελνε τους Πράσινους στη μεγάλη κατηγορία, μερίδα οπαδών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κάποιοι χτύπησαν τον Πεταυράκη!

Ο αμυντικός της φιλοξενούμενης έμεινε πεσμένος αρκετή ώρα και η απαράδεκτη αυτή ενέργεια ήταν αρκετή για να μετατρέψει τη γιορτή σε παρωδία, παρουσία του προέδρου της λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκου και πολλών προσκεκλημένων όπως ο Γιάννης Αλαφούζος. Τα στελέχη της Βέροιας δέχτηκαν να συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά απόλυτα δικαιολογημένα αποχώρησαν για τα αποδυτήρια μη δεχόμενοι να πάρουν τα μετάλλιά τους από τη διοργανώτρια...

Η Βασίλισσα του Βορρά στο πρώτο 45λεπτο πατούσε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Είχε κερδίσει τις μονομαχίες στο κέντρο, κρατούσε μπάλα και κατέγραψε τις καλύτερες στιγμές στο ματς. Στο 10' ο Γιακουμάκης δεν κατάφερε να νικήσει τον Μάρκοβιτς σε τετ α τετ, ενώ στο 27' ο Οικονόμου υποχρέωσε σε νέα απόκρουση τον τερματοφύλακα των Βοιωτών. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα της Ημαθίας να έχει 5 τελικές (οι 2 στην εστία) και τους Πράσινους 2 εκτός εστίας.

Η Βέροια συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο να έχει την κατοχή, με τους γηπεδούχους να μην παίρνουν βοήθειες από τη μεσοεπιθετική τους γραμμή και να δίνουν χώρο στη φιλοξενούμενη. Δεν απειλήθηκε, βέβαια κιόλας από τους Κυανέρυθρους. Ο Λεβαδειακός πήγε το ματς όπως ήθελε και «χτύπησε» στις καθυστερήσεις. Ο Μεχία εκτέλεσε φάουλ, ο Συμελίδης σέντραρε από αριστερά και ο Μπαρμπόσα έστειλε στα... ουράνια τους Πράσινους.

Ο Λεβαδειακός κατέκτησε τον τίτλο του... υπερπρωταθλητή απόλυτα δίκαια. Ήταν η πιο σταθερή ομάδα και παρά την αδικία της διαδικασίας, γυρνά στη μεγάλη κατηγορία με δύο νίκες κόντρα στον πρωταθλητή του Α' ομίλου. Η ομάδα της Ημαθίας θα διεκδικήσει την άνοδό της σε διπλό μπαράζ με τον 13ο της Super League. Με τα έως τώρα δεδομένα αυτή θα είναι η Λαμία, όμως πιθανώς τα δικαστήρια και η υπόθεση του αγώνα ΟΦΗ - Παναιτωλικός να αλλάξουν την κατάσταση.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1-0 (πρώτο ματς 1-0)
Σκόρερ: 90'+4' σουτ Μπαρμπόσα

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος (63' Παναγιώτου), Νίλι (63' Συμελίδης), Μεχία, Χάμοντ (79' Λιάγκας), Μουτίνιο (57' Βρακάς), Πολέτο, Μυτίδης (57' Μπαρμπόσα).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας (25' λ.τρ. Δημόπουλος), Μαραγκός, Οικονόμου (75' Κάτσε), Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (68' Πόζογλου), Πασάς.

Διαιτητής: Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)
Βοηθοί: Αμίραλι, Ζεϊνάλοφ (Αζερμπαϊτζάν)
4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Last modified onΚυριακή, 15 Μάιος 2022 18:47
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr