Πιθανή μετάθεση κλήρωσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η διοργανώτρια εξέτασε το ενδεχόμενο μετάθεσης της κλήρωσης. Πιθανό να πάει στον 1ο όμιλο η Ρόδος.

Οι αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου για Ρόδο και Καβάλα, οι οποίες υποχρεώνουν τη διοργανώτρια να συμπεριλάβει αμφότερες στην κλήρωση, έριξαν στο τραπέζι την πιθανότητα μετάθεσης αυτής. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η Super League 2 το απόγευμα της Τετάρτης (22/09) εξέταζε το ενδεχόμενο να τη μεταθέσει για τις 4 Οκτωβρίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις ομάδες και τα εισιτήρια που θα πρέπει να κλείσουν εν όψει της πρεμιέρας της 10ης Οκτωβρίου.

Λίγο αργότερα, όμως αναφέρθηκε ότι... εκτός απροόπτου αυτή θα γίνει μεν στις 28 Σεπτεμβρίου, αλλά σε άλλο χώρο και όχι στο Γκολφ της Γλυφάδας. Φυσικά, τα δεδομένα μπορεί να διαφοροποιηθούν ξανά.

Όσο για τη Ρόδο; Δεν αποκλείεται τελικά να τη δούμε στον 1ο όμιλο μαζί με τις ομάδες του Βορρά, αφού όπως δήλωσε με νόημα ο Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Το αθλητικό νομοσχέδιο προβλέπει Α και Β όμιλο, δεν μιλά για Νότο και Βορρά. Θα αποφασίσει το ΔΣ πού θα μπει η Ρόδος».

Last modified onΤετάρτη, 22 Σεπτέμβριος 2021 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep