«Είμαστε αχόρταγοι...»

Ο Γιώργος Νίκας για το γκολ επί του Αστέρα, τον εφετινό Λεβαδειακό και τα σενάρια που τον ήθελαν να παίρνει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Το μεσημέρι της Τρίτης (26/10) ο Λεβαδειακός νίκησε 1-0 τον Αστέρα με γκολ στο 90'+6' και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Το buzzer beater πέτυχε ο Γιώργος Νίκας, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ3 για το γκολ του στο φινάλε, για την ομοιότητά του με τον Μαρουάν Φελαϊνί, αλλά και για τη φημολογία που αναπτύχθηκε το περασμένο καλοκαίρι, σύμφωνα με την οποία θα υπέγραφε στον Παναθηναϊκό.

«Είμαστε αχόρταγοι και θέλουμε να συνεχίσουμε όσο πιο μακρυά μπορούμε. Η κεφαλιά δεν ήταν άπιαστη, ήρθαν όμως όλα καλά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα» είπε αρχικά και ανέφερε για τον εφετινό Λεβαδειακό: «Μας χαρακτηρίζει η ενότητα, είμαστε μια οικογένεια. Είμαστρε μια γροθιά, θέλουμε να κυριαρχούμε ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ελπίζουμε στο τέλος να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές. Είναι εφικτός ο στόχος της ανόδου. Έχουμε δείξει τη δυναμική μας».

Για τη φημολογία ότι βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό:
«Το τι ακούστηκε και το τι γράφτηκε δεν είναι πάντα η αλήθεια. Το θέμα είναι ότι ανανέωσα στον Λεβαδειακό και θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να πετύχει η ομάδα και να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία. Εκεί τη βρήκα και εκεί θέλω να την αφήσω αν έρθει η μεταγραφή».

Για την επικείμενη έναρξη της Super League 2 το Σαββατοκύριακο:
«Είναι τελικά σίγουρο ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα; Γιατί ακούμε ότι μπορεί να μην αρχίσει κι αυτό μας στεναχωρεί γιατί έχουμε καλό ρυθμό».

Για το αν όντως θεωρεί ότι μοιάζει με τον Φελαϊνί λόγω του μαλλιού:
«Για να το λένε όλοι μπορεί να είναι μια αλήθεια, ξέρω 'γω;».

Για το μαλλί του μετά τους πανηγυρισμούς:
«Το μαλλί το είχα μαζέψει, αλλά εκεί στους πανηγυρισμούς έτρωγα κάτι καρπαζιές από τους συμπαίκτες μου και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκα με αυτό το μαλλί».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep