«Επτά μήνες απλήρωτοι»

Η ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ χορήγησε εκ νέου αναβολή στον υποβιβασμένο Καραϊσκάκη Άρτας, γιατί ο δικηγόρος του είχε πυρετό.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας αν και υποβιβασμένος εδώ και καιρό βρίσκει τον τρόπο να παρατείνει διαρκώς - και με τις ευλογίες της ΕΠΟ - την εκδίκαση προσφυγών από ποδοσφαιριστές του που έβγαλαν τη χρονιά απλήρωτοι. Στις 23 Μαΐου είχε προσκομιστεί γνωμάτευση ότι ο δικηγόρος Παναγιώτης Λιακόπουλος είχε διαγνωστεί με εμπύρετο γαστρεντερίτιδα και τη Δευτέρα (20/06) πέτυχε νέα αναβολή, γιατί ζαλιζόταν και είχε πυρετό...

Στη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η δικηγόρος Δήμητρα Κοτσοβέλου ζήτησε αναβολή, γιατί «ο δικηγόρος Παναγιώτης Λιακόπουλος ζαλιζόταν. Πήγε στο φαρμακείο και τον έστειλαν σπίτι του». Υπενθυμίζεται ότι είχαν προγραμματιστεί να συζητηθούν οι εξ αναβολής προσφυγές των Αλέξανδρου Πάνου, Ράφαελ ντο Νασιμέντο (εκπροσωπήθηκαν από τον Αντώνη Βογιατζάκη), Δημήτρη Γιαννιώτη, Αλέξανδρου Μπεκατώρου, Γιάννη Μπότσαρη (δικηγόρος τους ο Μανώλης Αλαφραγκής) και η πρωτοείσακτη του Γιάννη Μαύρου (εκπροσωπήθηκε από τον Γιώργο Καλούδη).

Οι τρεις δικηγόροι αντέδρασαν στο αίτημα λέγοντας ότι ο Λιακόπουλος δεν τους ενημέρωσε και ότι οι ποδοσφαιριστές κινδυνεύουν να χάσουν τα χρήματά τους. Ο Αλαφραγκής, μάλιστα, τόνισε: «Την προηγούμενη φορά έφερε χαρτάκι για δήθεν γαστρεντερίτιδα. Πρόκειται για διαλυμένη ΠΑΕ εδώ και ένα μήνα. Από την 1η Μαΐου αυτοδικαίως τίθεται σε εκκαθάριση. Έχει εξουσιοδότηση η συνάδελφος από τον εκκαθαριστή; Όποτε συζητούνται οι προσφυγές ο δικηγόρος αρρωσταίνει. Ο ΟΑΕΔ δεν βγάζει το επίδομα ανεργίας αν δεν εκδώσετε αποφάσεις. Οι ποδοσφαιριστές είναι επτά μήνες απλήρωτοι. Την παγκόσμια πρωτοτυπία της δεύτερης αναβολής σε διαλυμένη ΠΑΕ μόνο ο Ερωτοκρίτου την είχε κάνει...».

Τελικά η ΠΕΕΟΔ χορήγησε κατά πλειοψηφία αναβολή για τις 11 Ιουλίου.

Last modified onΤρίτη, 21 Ιούνιος 2022 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep