«Έσοδα 100.000€ και έξοδα 500-600.000€»

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης για την προσπάθεια παραμονής του Καραϊσκάκη και τη Super League 2.

Ο προπονητής του Καραϊσκάκη, Νίκος Ουσταμπασίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του για παραμονή, αλλά και για τα προβλήματα της Super League 2.

«Δεν ξέρεις ποτέ για το αύριο σ΄ αυτές τις κατηγορίες, οπότε δεν θέλω να μιλήσω για την επόμενη μέρα μου στον χώρο. Όσον αφορά τον Καραϊσκάκη έχει εγκαταστάσεις που ελάχιστες ομάδες διαθέτουν, γίνεται καλή δουλειά, όμως το βασικό είναι ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στη δεύτερη κατηγορία. Είναι τεράστιο το οικονομικό πρόβλημα και είναι απαράδεκτο να διεξάγεται το Πρωτάθλημα ενώ υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι απλήρωτοι. Ο Καραϊσκάκης προλαβαίνει να σωθεί, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά του αποτελέσματα. Έχουμε δύο ακόμα ματς και το ένα είναι κόντρα στον Λεβαδειακό που ελπίζουμε να είναι αδιάφορος βαθμολογικά και να πάρουμε τους πόντους που θέλουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Φέτος τα έσοδα στην κατηγορία είναι 100 χιλιάδες και τα έξοδα 500-600. Ας μας απαντήσουν οι αρμόδιοι φορείς πώς θα καλυφθούν;. Βλέπουμε ομάδες να μην κατεβαίνουν για να παίξουν. Δίκαια βγαίνουν πρωταθλητές στους δύο ομίλους Βέροια και Λεβαδειακός. Ο Βόρειος Όμιλος ήταν πιο ανταγωνιστικός. Είναι απαράδεκτο να βγαίνεις πρωταθλητής και να μην μπορείς να ανέβεις απευθείας στην μεγάλη κατηγορία. Πρέπει να δώσουμε εμπιστοσύνη και χώρο στους Έλληνες ποδοσφαιριστές γιατί χωρίς Έλληνες δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο. Να δώσουμε ένα παράδειγμα με τον Πασά της Βέροιας.

Αυτός ο παίκτης έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Δεν αξίζει να πάρει ευκαιρίες στη Super League 1; Οι ξένοι που έρχονται στην χώρα μας δεν τους ενδιαφέρει ο σύλλογος. Παλιά δεν ήταν έτσι το ποδόσφαιρο μας. Πρέπει και λόγω της κρίσης να στραφούμε στους Έλληνες παίκτες. Ήρθε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας να παρακολουθήσει το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και υπήρχε μόνο ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο».

Last modified onΣάββατο, 23 Απρίλιος 2022 11:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep