Logo
Print this page

Ο Σάμι καθορίζει το μέλλον

Πηγή φωτ.: athleticradio.gr Πηγή φωτ.: athleticradio.gr

Η ΓΣ του Εργοτέλη ψήσισε υπέρ της συμμετοχής στη Super League 2, αρκεί βέβαια να στείλει χρήματα ο μεγαλομέτοχος.

Ο Εργοτέλης έχει ξεκινήσει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με νεαρούς ποδοσφαιριστές πριν ακόμα γίνει η ΓΣ του Ερασιτέχνη. Σε αυτή την Τετάρτη (14/09) τα μέλη ψήφισαν υπέρ της συμμετοχής στη Super League 2. Προϋπόθεση, βέβαια είναι ότι ως τις 22 Σεπτεμβρίου θα στείλει ο Μάγκεντ Σάμι 200 χιλιάδες ευρώ από τις 350 χιλιάδες που έχει υποσχεθεί. Διαφορετικά οι Κιτρινόμαυροι θα συνεχίσουν σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Στειακάκης είπε μεταξύ άλλων:

«Έχουμε φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο και δεν μπορούσαμε να μην απευθυνθούμε στην ΓΣ. Τα πράγματα έχουν ως εξής. Μετά από μια σειρά προσπαθειών και μιας προσπάθειας του Μανώλη Σεβαστακή, προσπάθησε να βρει μια λύση για να μην πτωχεύσει η ομάδα. Έχοντας απέναντί μας έναν άνθρωπο ιδιόρρυθμο που είπε ότι «δεν με νοιάζει, θα κηρύξω πτώχευση» διεκόπη η επικοινωνία. Με ευθύνη του Σάμι διακόπηκε η επικοινωνία και ξεκίνησε μια σειρά συζητήσεων μεταξύ του Ερασιτέχνη και του Σάμι, για να καλύψει αυτός τα χρήματα που χρωστάει στο δημόσιο που είναι 350.000 ευρώ. Το ποσό έχει ρυθμιστεί σε 20ετία και τον πιέσαμε να καταβάλλει το ποσό το ερασιτεχνικό σωματείο και να μεταβιβάσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη.

O Σάμι είπε ότι θα βαλει 200.000 στις 22 του μήνα, εμείς θα τα πάρουμε στις 26 και μετά από ενα μήνα αλλα 70.000 και το Πάσχα του 2023 τα υπόλοιπα. Αν μπουν τα χρήματα τότε ο Εργοτέλης θα στελεχωθεί με προπονητή τον Μανώλη Σουτζή, τον Σταύρο Λαμπράκη στην ομάδα και θα πορευτεί έτσι. Διαφορετικά θα παίξει στην Γ’ Εθνική».

Ο Μανώλης Σεβαστάκης ανέφερε:

«Δυστυχώς δεν έχουμε δύναμη οι Εργοτελίτες. Ζήτησα 20-25 χιλιάδες ευρώ από τον κόσμο και δεν τα βρήκαμε. Οι μόνοι που ήθελαν πραγματικά να εμπλακούν ήταν οι Ιταλοί. Δεν προχώρησε, αλλά πιστεύω πως ίσως στο μέλλον τους δούμε ξανά αλλά αυτό είναι άλλο. Ο Σάμι μου είπε, σου δίνω 300.000 ευρώ για όση βοήθεια μου έχεις δώσει για την ομάδα για να το διαχειριστείς. Το είπα στους ανθρώπους του Εργοτέλη και χάρηκαν και μια μέρα γύρισε το μυαλό του. Τώρα έχουμε αυτό το συμφωνητικό αλλά ο Σάμι έχει βάλει όρο να μην εμπλακώ εγώ. Θέλουμε χρήματα εδώ και τώρα αν θέλουμε να υπάρχει Εργοτέλης».

Πηγή: athleticradio.gr

Last modified onΠέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2022 00:06
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr