Logo
Print this page

«Δέχτηκε να δώσει τις μετοχές ο Σάμι»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης υποστήριξε ότι ο Μάγκεντ Σάμι δέχτηκε να παραχωρήσει τις μετοχές και να αναλάβει τα χρέη σε Εφορία, ΕΦΚΑ...

Στον Μάγκεντ Σάμι βρίσκεται πλέον το μπαλάκι των διοικητικών εξελίξεων στον Εργοτέλη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιώργο Στειακάκη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δέχτηκε να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές και να αναλάβει ο ίδιος την εξόφληση σε Εφορία και ΕΦΚΑ. Όπως έγραψε σε ανάρτησή του:

«1. Τα μέλη του ΔΣ ερασιτέχνη Εργοτέλη, όπως πάντα νομίζω, λειτουργούμε με σύνεση και ψυχραιμία μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας.

2. Αυτή τη στιγμή η απόδοση ευθυνών για την στάση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ δεν θα σώσει την κατάσταση. Αντίθετα η συνεννόηση μαζί του είναι το πρώτο μας μέλημα, ώστε να υπάρξει διέξοδος. Και αυτό προσπαθούμε παρά τις δυσκολίες.

3. Χθες μάλιστα 3-7-2022 υπήρξε επικοινωνία μαζί του και δέχθηκε να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές της ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εξόφληση εφορίας και ΕΦΚΑ.

4. Για αυτή την εξέλιξη ενημερώθηκε και ο Γιώργος Βρέντζος, αφού η κατάσταση όπως διαμορφώνεται είναι κοντά στα δεδομένα που έθεσε.

5. Δεν επιθυμώ να μπω σε αντιπαράθεση με κανένα αυτή τη στιγμή και ιδίως σχετικά με ποιον, γιατί και πότε υποστήριξα. Εγώ βλέπω, και το είχα πει, ότι είναι εφικτή η εύρεση λύσης, αρκεί να μην βάζουμε εγωισμούς και πίκρες πάνω από τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ».

Last modified onΔευτέρα, 04 Ιούλιος 2022 17:43
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr