«Μας κοροϊδεύει ο Αιγύπτιος»

Ο Γιώργος Βρέντζος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επανέλθει για την αγορά του Εργοτέλη.

Με νέα ανάρτηση ο Γιώργος Βρέντζος, του οποίου η πρόταση απορρίφθηκε από τον Μάγκεντ Σάμι, υποστήριξε ότι ο Αιγύπτιος κοροϊδεύει και αναρωτήθηκε αν οι Κιτρινόμαυροι καταφέρουν να δηλώσουν συμμετοχή έστω στη Γ' Εθνική. Άφησε, πάντως, ανοικτό παράθυρο για να επανέλθει. Η ανάρτησή του:

«Και ξαφνικά σχεδόν όλοι (παράγοντες, φίλαθλοι, δημοσιογράφοι κλπ.) τάχθηκαν με το μέρος του Γιώργου Βρέντζου. Δεν είδα ούτε άκουσα όμως πολλούς απ’ αυτούς να βγουν δημόσια το προηγούμενο διάστημα και να δηλώσουν ξεκάθαρα τη στήριξη τους προς το πρόσωπο μου (δε χρειαζόταν καν να στραφούν ενάντια στον Μάγκεντ Σάμυ, απλά να ξεκαθαρίσουν ότι με θεωρούν την ιδανική λύση).

Κάποιοι συνέχιζαν να “χαϊδεύουν” τον μεγαλομέτοχο μέχρι την τελευταία στιγμή (δηλώνοντας μάλιστα και αισιόδοξοι για τις προθέσεις του), κάποιοι άλλοι ήταν στον κόσμο τους νομίζοντας ότι ο Αιγύπτιος θα βάλει λεφτά και θα κάνουν κουμάντο αυτοί, μερικοί τηρούσαν ίσες αποστάσεις, μερικοί άλλοι ήταν στο “ναι μεν αλλά” κι ορισμένοι μ’ έβαζαν στο ίδιο “καζάνι” με λύσεις και ανθρώπους οι οποίοι παρά τη σημαντική προσφορά τους δεν μπορούν – όσο κι αν ακούγεται εγωιστικό έως αλαζονικό – καν να συγκριθούν μαζί μου από καμιά άποψη (είναι σαν να συγκρίνει κάποιος εμένα με το ανεπανάληπτο δίδυμο Τζώρτζογλου-Σουλτάτου για παράδειγμα).

Και καλά κάποιοι δημοσιογράφοι οι οποίοι ποτέ δε με είδαν με καλό μάτι, πολύ απλά επειδή θέλουν τον Εργοτέλη “φτωχό συγγενή” και ξέρουν εκ πείρας ότι μ’ εμένα αυτό δε θα συνεχιζόταν. Αναμενόμενο επίσης από μερικούς – ελάχιστους και γνωστούς – αχάριστους και κομπλεξικούς φιλάθλους. Αλλά ακόμα κι επώνυμοι και με σημαντική προσφορά παράγοντες οι οποίοι ξέρουν από πρώτο χέρι τι έχω προσφέρει;

Και τώρα ξαφνικά, αφού πλέον μέχρι και οι τυφλοί είδαν ότι ο Αιγύπτιος μας κοροϊδεύει κι οδηγεί την ΠΑΕ προς τη χρεοκοπία (πόσο χαζός κι αγαθός – για να μην πω τίποτα χειρότερο – πρέπει να είναι κάποιος για να πιστέψει παραμύθια για Άραβες κλπ.), υπό την άμεση απειλή της διάλυσης της 1ης ομάδας και της επιστροφής της έως και στα τοπικά πρωταθλήματα, άρχισαν όλοι να ψηφίζουν Βρέντζο “δαγκωτό” προκειμένου να βγάλει αυτός το φίδι από την τρύπα (και πάλι).

Μόνο που ο Βρέντζος, ο οποίος είχε προβλέψει και προειδοποιήσει δημόσια κι επανειλημμένα, τόσο παλαιότερα όσο και πρόσφατα, το τι θα συμβεί αργά ή γρήγορα (εισπράττοντας από αδιαφορία έως και χλευασμό), αποτελεί από χθες – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – παρελθόν παραγοντικά από τον Εργοτέλη για το άμεσο μέλλον (όπως είχα ενημερώσει και προειδοποιήσει τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη αλλά και τους οργανωμένους φιλάθλους).

Να δούμε τώρα τι θα κάνουν οι διάφοροι παράγοντες ή επώνυμοι κι ευκατάστατοι φίλαθλοι του Εργοτέλη, μεταξύ αυτών και οι κύριοι Φραγκάκης και Φιλιππάκης οι οποίοι είχαν απαιτήσει – με χυδαίο τρόπο – από εμένα να παραδώσω στον Σάμυ την ομάδα 100% καθαρή από χρέη (δεν είναι τυχαίο το ότι αναφέρομαι ονομαστικά μόνο σ’ αυτούς). Θα μπορέσουν να κατεβάσουν την ομάδα έστω στη Γ’ Εθνική (όπως καταφέρνουν ακόμα και γειτονιές ή μικρά χωριά του Ηρακλείου); Πολύ αμφιβάλω…

Εν πάσει περιπτώσει, ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τα καλά λόγια, αλλά ο Εργοτέλης αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή δε χρειάζεται λόγια, ούτε πολιτική και δημόσιες σχέσεις, αλλά πράξεις. Εγώ ό,τι μπορούσα κι ό,τι έπρεπε να κάνω το έκανα και πάλι (κι αν κάτι αλλάξει θα προσπαθήσω να το κάνω ξανά), προσπαθώντας να πάρω πίσω με μισό εκατομμύριο αυτό που είχα παραδώσει σχεδόν τζάμπα. Να δούμε τώρα τι θα κάνουν κάποιοι άλλοι…».

Last modified onΣάββατο, 02 Ιούλιος 2022 13:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep