«Έξι μήνες απλήρωτοι στον Εργοτέλη»

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση των προσφυγών των Ποζατζίδη, Μπουρσέλη, Τσέλιου, Μποτέ κατά του Εργοτέλη.

Στις 11 Απριλίου ο Εργοτέλης είχε εξασφαλίσει αναβολή συζήτησης στις προσφυγές των Στέλιου Ποζατζίδη, Αντώνη Μπουρσέλη, Ηλία Τσέλιου και Αρτούρ Μποτέ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των δικηγόρων τους. Στις 9 Μαΐου, ωστόσο, η ΠΑΕ έλαμψε διά της απουσίας της στη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ και όλες οι υποθέσεις εκδικάστηκαν ερήμην. Οι συνολικές διεκδικήσεις; 64.000 ευρώ...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος των Ποζατζίδη, Μπουρσέλη, Μανώλης Αλαφραγκής ανέφερε ότι: «Τους οφείλονται μισθοί και δόσεις έξι μηνών, από τον Οκτώβριο έως και τον Μάρτιο». Ο πρώτος διεκδικεί 17.000 ευρώ και ο δεύτερος 17.900. Ως μάρτυρας κατέθεσε ο Ηλίας Κακαράς, ο οποίος είπε για τον Ποζατζίδη: «Πριν από ένα μήνα του έγινε πρόταση να παραιτηθεί της προσφυγής και να λάβει μια αποζημίωση για να λύσει το συμβόλαιό του. Ωστόσο, η πρόταση ήταν πάρα πολύ χαμηλή».

Για τον Μπουρσέλη ο Κακαράς είπε: «Για τη φετινή σεζόν έχει πάρει 5.500 ευρώ παρότι έχει αρκετά μεγάλο συμβόλαιο. Είναι έγκυος η γυναίκα του και καταλαβαίνετε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη». Τόσο ο Ποζατζίδης όσο και ο Μπουρσέλης έχουν κάνει και καταγγελία, ώστε να μείνουν ελεύθεροι.

Στην υπόθεση του Ηλία Τσέλιου ο δικηγόρος του, Αντώνης Βογιατζάκης υπενθύμισε στην Επιτροπή ότι είχε προειδοποιήσει στην προηγούμενη αναβολή ότι η ΠΑΕ επρόκειτο να ερημοδικαστεί και τόνισε: «Ο Εργοτέλης εξόφλησε τις οφειλές της πρώτης σεζόν, αλλά απομένει ένα σεβαστό ποσό για τη σεζόν 2020-21. Έγιναν μόνο κάποιες μικρές καταβολές. Του οφείλεται το ποσό των 24.033 ευρώ».

Συζητήθηκε, τέλος, ερήμην της ΠΑΕ η προσφυγή του Αρτούρ Μποτέ. Ο νομικός Αντώνης Βογιατζάκης περιόρισε τις διεκδικήσεις στις 5.000 ευρώ, ενώ αιτήθηκε και τους τόκους.

Last modified onΤρίτη, 10 Μάιος 2022 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep