«Χωρίς διάθεση πληρωμών ο Εργοτέλης»

Η αντίδραση των δικηγόρων των Αρτούρ Μποτέ, Τσέλιου, Μπουρσέλη, Ποζατζίδη στο αίτημα της ΠΑΕ για αναβολή εκδίκασης των προσφυγών τους.

Οι Αρτούρ Μποτέ, Ηλίας Τσέλιος, Αντώνης Μπουρσέλης και Στέλιος Ποζατζίδης έχουν κινηθεί νομικά σε βάρος του Εργοτέλη, όμως οι προσφυγές τους θα συζητηθούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ, σύμφφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, εξασφάλισε αναβολή κατά πλειοψηφία για τις 9 Μαΐου, προκαλώντας την αντίδραση των δικηγόρων των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι στάθηκαν στο γεγονός ότι η ΠΑΕ δεν δείχνει καμία διάθεση πληρωμής...

Ο νομικός, Νίκος Μπακλαβάς μετέφερε αίτημα αναβολής του Χάρη Γρηγορίου, λέγοντας ότι δεν μπορεί να παραστεί γιατί βρισκόταν σε ανάκριση. Για την υπόθεση του Μποτέ ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Αντώνης Βογιατζάκης τόνισε:

«Μου μεταφέρθηκε αίτημα αναβολής λόγω επικείμενης λήψης χρημάτων. Έχει δοθεί ήδη μία αναβολή με διαβεβαιώση καταβολής μέρους της οφειλής, όμως δεν έχει κατατεθεί τίποτα. Δεν συναινούμε. Έχουμε ήδη περιορίσει τις απαιτήσεις στις 5.000 ευρώ. Αν ο οποιοσδήποτε Εργοτέλης δεν δηλώσει συμμετοχή την επόμενη σεζόν τι θα γίνουν οι οφειλές;».

Όμοιο αίτημα κατέθεσε η ΠΑΕ στην εκδίκαση της προσφυγής του Ηλία Τσέλιου. «Υπάρχουν οφειλές 24.000 ευρώ. Η ΠΑΕ δεν δείχνει διάθεση πληρωμής. Χρησιμοποιούν πολλές ομάδες το τέχνασμα της αναβολής και μετά ερημοδικάζονται», είπε μεταξύ άλλων ο Βογιατζάκης. Και εδώ η ΠΕΕΟΔ κατά πλειοψηφία έδωσε αναβολή.

Τους Μπουρσέλη, Ποζατζίδη εκπροσώπησε ο δικηγόρος Μανώλης Αλαφραγκής, ο οποίος αντέδρασε έντονα στο αίτημα της ΠΑΕ. «Αιφνιδιάζομαι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν γίνει οι προσφυγές εδώ και 10 ημέρες και η ΠΑΕ δεν με ειδοποιεί για αναβολή έστω μισή ώρα πριν τη συζήτηση...».

Last modified onΠέμπτη, 14 Απρίλιος 2022 12:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep