Logo
Print this page

«Οι παίκτες μου απέδωσαν τα μέγιστα»

Ο Εργοτέλης νίκησε 0-3 τον ΠΑΟ Ρουφ και ο προπονητής Νίκος Μπαδήμας αποθέωσε την ομάδα του.

Απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την εμφάνιση και το 0-3 επί του ΠΑΟ Ρουφ στο Κύπελλο εμφανίστηκε ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Μπαδήμας.

«Δε θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα απ’ τους παίκτες μου καθώς πέτυχαν τρία γκολ είχαν δυο δοκάρια, τρεις τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες μέσα από συνδυαστικό παιχνίδι, πρέσινγκ ψηλά και κατοχή μπάλας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ τα παιδιά όπου παρά την ζέστη απέδωσαν τα μέγιστα και μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα διεκδικήσει την άνοδο της στη Σούπερ Λιγκ 2. Όσον αφορά την συνέχεια Θα περιμένουμε την κλήρωση για να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλο» ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά τις απουσίες με τις οποίες κλήθηκε να αγωνιστεί σήμερα ο Εργοτελης ο τεχνικός της ομάδας επεσήμανε:
«Αναμένουμε να επανέλθουν οι τραυματίες έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες επιλογές. Από βδομάδα περιμένουμε να μπουν κάποιοι παίκτες ενώ κάποιους τους περιμένουμε λίγο αργότερα.»

Τέλος, ο Νίκος Μπαδήμας σχολίασε τα λεπτά συμμετοχής που πήραν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας απ’ την Αίγυπτο:
«Μας δόθηκε η δυνατότητα μέσα απ’ το παιχνίδι και το σκορ να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και στα νέα παιδιά. Έχουν καλά στοιχεία όμως χρειάζονται ακόμη χρόνο προσαρμογής και δουλειά».

Last modified onΚυριακή, 26 Σεπτέμβριος 2021 23:10
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr