Ιωνικός: «Ορισμός... υποβάθμιση»

Η ΠΑΕ Ιωνικός ζήτησε την αντικατάσταση του διαιτητή Κουκούλα (Λέσβου) που ορίστηκε στο ματς με την Athens Kallithea.

Αδιανόητη χαρακτήρισε ο Ιωνικός την επιλογή της ΚΕΔ να ορίσει τον διαιτητή Κουκούλα (Λέσβου) στο προσεχές ντέρμπι με την Athens Kallithea. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ζήτησε την αντικατάστασή του με έμπειρο ρέφερι και ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της, σχετικά με τον ορισμό του διαιτητή Κουκουλά Παναγιώτη στο μεγάλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Super League 2, ανάμεσα σε Ιωνικό και Athens Kallithea.

Είναι αδιανόητο να επιλέγεται ένας διαιτητής με μηδενική εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια, σε μια αναμέτρηση μεταξύ ομάδων που κάνουν πρωταθλητισμό, με προέδρους που δαπανούν χρήματα και έχουν μοναδικό σκοπό την άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Η ΠΑΕ Ιωνικός ζητά την αλλαγή και τον ορισμό διαιτητή με εμπειρία σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου.

Τέτοιες κινήσεις υποβαθμίζουν τόσο την συγκεκριμένη αναμέτρηση, που αποτελεί το ματς της αγωνιστικής και ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του πρώτου γύρου, όσο και την κατηγορία που ήδη είναι σημαντικά υποβαθμισμένη.

Σε ένα παιχνίδι λοιπόν, που θα παρευρεθεί πολύς κόσμος για να το παρακολουθήσει και θα έπρεπε να ολοκληρωθεί χωρίς παράπονα για την διαιτησία, επιλέγεται ένας τέτοιος διαιτητής και όχι κάποιος με παραστάσεις και εμπειρία σε μεγάλα ντέρμπι. Ζητούμε λοιπόν, την αντικατάσταση του, με διαιτητή που θα μπορεί να διαχειριστεί μια τέτοια, από κάθε άποψη σημαντική αναμέτρηση».

Last modified onΤετάρτη, 15 Νοέμβριος 2023 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep