«Θα ψάχνουμε γήπεδο...»

Ο Ιωνικός επανήλθε για το γηπεδικό και τόνισε ότι δεν μπορεί να προπονηθεί ούτε στη Φυλή, ούτε στο γήπεδό του.

Νέα ανακοίνωση για το γηπεδικό πρόβλημα εξέδωσε ο Ιωνικός, εκτοξεύοντας εκ νέου «βέλη» προς τη δημοτική αρχή και τον ανάδοχο εργολάβο. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα ψάχνει γήπεδο να αγωνιστεί. Αναλυτικά:

«Μπήκε Σεπτέμβρης, αλλά δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο ούτε σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης... Μετά τις καταστροφικές φωτιές στην περιοχή της Φυλής και κατ' επέκταση στο γήπεδο το οποίο νοικιάζει η ΠΑΕ Ιωνικός για να προπονείται η ομάδα, έφτασε η ώρα της αλήθειας για όλους σας!

Μπαίνουμε Σεπτέμβριο και το γήπεδο δεν είναι έτοιμο για να εξυπηρετήσει σε έκτακτες ανάγκες την ομάδα. Ο κύριος Ιωακειμίδης είναι εξαφανισμένος από την περιοχή, ο ανάδοχος Καρνομουράκης κάνει πως δεν καταλαβαίνει και δεν χρησιμοποιεί το ανάλογο προσωπικό, επιμένοντας πως είναι απλήρωτος. Και φυσικά το μάρμαρο το πληρώνει η ομάδα και η διοίκηση! Πού είναι ο δήμαρχος; Πού είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι; Πού είναι όλοι αυτοί σήμερα; Πού είναι όλοι αυτοί οι κύριοι οι οποίοι πανηγυρίζουν σε επιτυχίες της ομάδας μας;

Καταλαβαίνετε όλοι γιατί φωνάζουμε τόσο καιρό; Καταλαβαίνουν ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι έτοιμος για όλες τις περιπτώσεις, ακόμη και έκτακτες καμιά φορά; Καταλαβαίνουν ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα κι εμείς θα ψάχνουμε να βρούμε γήπεδο για να αγωνιστεί ο Ιωνικός; Ή μήπως ενδιαφέρονται μόνο για την ψήφο μας; Το είπαμε και το ξαναλέμε, ήμασταν πριν απ’ αυτούς και θα συνεχίσουμε να είμαστε και μετά από αυτούς στην Νίκαια...».

Last modified onΣάββατο, 26 Αύγουστος 2023 14:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep