«Ή ανίκανοι ή κάτι χειρότερο»

Η ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Η διοίκηση του ΟΦ Ιεράπετρας ανακοίνωσε μετά το φινάλε του αγώνα με την Κηφισιά για τις διαιτητικές αποφάσεις που στέρησαν από τους Ασπρόμαυρους το αποτέλεσμα:

«Σήμερα 10/12/2022 σε πανελλήνιο δίκτυο μέσω ΕΡΤ3, στον αγώνα ΚΗΦΙΣΙΑ - Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, παρακολουθήσαμε τους διαιτητές του αγώνα κ.κ. Πουλόπουλο (Πειραιά), Κοττόρο (Δωδεκανήσου) και Πριονά (Εύβοιας) να αλλοιώνουν εξώφθαλμα το αποτέλεσμα του αγώνα. Αφού σε όλο το αγώνα προσπαθούσαν, τα κατάφεραν στην τελευταία φάση του αγώνα στο 98' κατοκυρώνοντας ως γκολ ένα καταφανέστατο οφσάιντ δύο μέτρων.

Οι εν λόγω διατητές ή είναι ανίκανοι ή κάτι χειρότερο. Ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει δεν θα ασχοληθούμε με τους κυρίους αυτούς. Δεν αξίζει τον κόπο. Απευθυνόμαστε όμως σε κάθε αρμόδιο.

Εσείς γνωρίζετε πολύ καλά τον ιδρώτα, την αγωνία, τον αγώνα τόσων ανθρώπων που χρειάζονται για να μπορέσει μία ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της SL2. Πολύ περισσότερο μιά ομάδα που βρίσκεται στην εσχατιά της Ελλάδας. Δεν σας παρακαλάμε για κάτι, ούτε απαιτούμε κάτι από εσάς. Απλά σας ρωτάμε να μας απαντήσετε γιατί θα πρέπει όλοι εμείς, παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι και διοικητικοί παράγοντες του ΟΦΙ αυτή την ώρα να αισθανόμαστε όπως αισθανόμαστε».

Last modified onΣάββατο, 10 Δεκέμβριος 2022 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep