Logo
Print this page

«Παύση πληρωμών μετά την κατάσχεση»

Ερήμην της ΠΑΕ Ξάνθη, ως είθισται, εκδικάστηκαν τέσσερις προσφυγές ποδοσφαιριστών.

Έκπληξη θα συνιστούσε η εκπροσώπηση της Ξάνθης στην εκδίκαση προσφυγών τη Δευτέρα (29/08) στην ΠΕΕΟΔ. Η ΠΑΕ, άλλωστε, απουσιάζει τους τελευταίους μήνες και από τα δικαστήρια, οπότε ερήμην της συζητήθηκαν τέσσερις ακόμα υποθέσεις. Το FL News παρακολούθησε τη συνεδρίαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Ηλίας Τσέλιος
Τον ποδοσφαιριστή εκπροσώπησε ο Μανώλης Βογιατζάκης. Όπως είπε: «Ως τον Δεκέμβριο και τις αρχές Δεκεμβρίου ήταν όλοι πλήρως εξοφλημένοι. Μετά, όταν κατασχέθηκαν οι μετοχές του Μπιλ Πάπας έγινε παύση πληρωμών. Γι' αυτό το σύνολο των ποδοσφαιριστών προσφεύγουν. Οι οφειλές στον Τσέλιο είναι από τον Ιανουάριο».

Αλέξης Μιχαήλ
Ο Βογιατζάκης ανέφερε ότι και ο Μιχαήλ δεν έχει λάβει τίποτα, ενώ προσκόμισε υπεύθυνη δήλωσή του από τον Μάιο με την οποία περιόριζε τις απαιτήσεις του.

Αλέξανδρος Τσομπανίδης
Ο δικηγόρος του νεαρού, Δημήτρης Νικολαΐδης ανέφερε: «Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Θράκης, γι' αυτό υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στις 18 Νοεμβρίου. Ως τον Δεκέμβριο όλα ήταν καλά. Μετά η ΠΑΕ σταμάτησε να τους πληρώνει όλους. Ο Τσομπανίδης πήρε έναν μήνα και ένα δώρο. Ήταν στην ομάδα κανονικά μέχρι να κάνει προσφυγή. Του οφείλονται 3.770 ευρώ και από όλο το συμβόλαιο 22.330 ευρώ. Το οικονομικό είναι σε δεύτερη μοίρα. Θέλουμε άμεσα διατακτικό για να μείνει ελεύθερος, καθώς συζητά με δύο ομάδες».

Σαράντης Τσελεμπάκης
Εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Μανώλη Αλαφραγκή, ο οποίος τόνισε ότι οφείλονται 4.699 ευρώ. Ο Τσελεμπάκης έχει και υπόλοιπο μισθό Ιανουαρίου απλήρωτο. Ζητήθηκε διατακτικό για να μείνει ελεύθερος και να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Last modified onΤετάρτη, 31 Αύγουστος 2022 15:27
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr