«Από τον Ιανουάριο δεν υπάρχει Ξάνθη»

Έλαμψε διά της απουσίας της η ΠΑΕ από την εκδίκαση έξι προσφυγών. Άνω του μισού εκατ. ευρώ τα χρέη μόνο από τις εγχώριες υποθέσεις.

Το φινάλε των δοκιμαστικών για τις ακαδημίες προ ενάμιση μήνα αποτελεί την τελευταία ενημέρωση της Ξάνθης. Έκτοτε ο ΑΟΞ μετρά προσφυγές και αποχωρήσεις στελεχών με τη διοίκηση του Μπιλ Πάπας και των συνεργατών του να είναι άφαντοι. Άφαντη, βέβαια, ήταν η ΠΑΕ και από την εκδίκαση έξι προσφυγών τη Δευτέρα (01/08) στην ΠΕΕΟΔ. Όπως φαίνεται, δεν ήταν αρκετές οι διεκδικήσεις σχεδόν 200 χιλιάδων για να παρασταθεί έστω τυπικά ένας δικηγόρος...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, για πρώτη φορά έγινε αναφορά για κατάσχεση των μετοχών του Πάπας (το έχει διαψεύσει η ΠΑΕ) και για απάτες εκατομμυρίων, ενώ αυτό που τονίστηκε ήταν ότι η Ξάνθη ήταν συνεπής ως τις 31 Δεκεμβρίου και έκτοτε «δεν υπάρχει». Αναλυτικά οι διεκδικήσεις και όσα υποστήριξαν οι δικηγόροι των έξι ποδοσφαιριστών...

ΚΩΣΤΑΣ ΘΥΜΙΑΝΗΣ
Ο δικηγόρος του Μανώλης Αλαφραγκής είπε: «Η ΠΑΕ έχει σταματήσει να πληρώνει από τον Ιανουάριο. Οφείλεται πριμ συμμετοχών 2.450 ευρώ, 6 μισθοί και δύο δόσεις Ιανουαρίου και Απριλίου. Τα δεδουλευμένα που οφείλονται είναι 15.150 ευρώ». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με την αποζημίωση ο Θυμιάνης διεκδικεί ένα ποσό της τάξης των 30 χιλιάδων. Ζητήθηκε η γρήγορη αποδέσμευσή του για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΖΙΟΣ
Οφείλονται 5 μισθοί και 3 δόσεις. Χωρίς την αποζημίωση τα δεδουλευμένα είναι 28.122 ευρώ. Πρόκειται για καταγγελία και ζητήθηκε η άμεση λύση του συμβολαίου του από τον δικηγόρο του Μανώλη Αλαφραγκή.

ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
Εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Γιώργο Ζελελίδη. Μάρτυρας κατέθεσε ότι έπρεπε να λάβει ο Παπάζογλου βάσει συμβολαίου 75.000 ευρώ και του οφείλονται 42.000. «Μόνο στην Επιτροπή σας τα χρέη είναι άνω του μισού εκατ. ευρώ», είπε ο Ζελελίδης και συμπλήρωσε: «Την πρώτη χρονιά είχαν πληρωθεί τα πάντα. Από τις 31 Δεκεμβρίου και μετά τίποτα».

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ
Ο Ζελελίδης υποστήριξε ότι οφείλονται 28.000 ευρώ. Σύμφωνα με κατάθεση μάρτυρα, το συμβόλαιό του ήταν 50.000 ευρώ, αλλά έλαβε 22.000.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
Από το συμβόλαιο των 48.500 ευρώ έλαβε, βάσει των όσων κατέθεσε μάρτυρας, 23.700 ευρώ. Ο Ζελελίδης, μάλιστα, ανέφερε: «Έγινε η ιστορία με τον Πάπας και κατασχέθηκαν οι μετοχές της ΠΑΕ. Εντοπίστηκαν απάτες και υπεξαιρέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
Και σε αυτή την υπόθεση αναφέρθηκε από μάρτυρα ότι από το συμβόλαιο των 50.000 ευρώ ο Δεληγιαννίδης έλαβε 22.000 και του οφείλονται 28.000 ευρώ.

Last modified onΤρίτη, 02 Αύγουστος 2022 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep