«Και πέρυσι δεν πήραμε άδεια»

Ο ΟΦ Ιεράπετρας ανακοίνωσε ότι θα πορευτεί με περιορισμούς και στο προσεχές πρωτάθλημα.

Ο φάκελος του ΟΦ Ιεράπετρας απορρίφθηκε από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης και, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, θα πορευτεί με περιορισμούς ενίσχυσης, όπως έγινε και την περσινή σεζόν. Με ανάρτησή της, μάλιστα, υποστήριξε ότι γίνονται επαφές ανανεώσεων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν μεταξύ άλλων επαφές και με τον προπονητή, Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος εν τέλει ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Επειδή δεχόμαστε στην σελίδα πολλά μηνύματα όπου μας ρωτάτε γιατί δεν γράφουμε κάτι για τον ΟΦΙ, μας ρωτάτε αν θα κατέβει ο ΟΦΙ, μας ρωτάτε αν θα μείνει κανένας παίκτης, μας ρωτάτε τι θα απογίνουμε χωρίς αδειοδότηση και άλλα συναφή, απαντάμε όσο πιο ειλικρινά μπορούμε τα εξής: Θα ανακοινώσουμε κάτι όταν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Ο ΟΦΙ φυσικά και θα κατέβει στο πρωτάθλημα της SL2.

Αδειοδότηση δεν πήρε ο ΟΦΙ, όπως δεν πήραν οι περισσότερες ομάδες και όπως δεν πήραμε ούτε πέρυσι. Με τους περιορισμούς που σημαίνει η μη αδειοδότηση θα το παλέψουμε όπως και πέρυσι. Με τους νυν παίκτες του ΟΦΙ φυσικά γίνονται συζητήσεις. Το γεγονός ότι μπαίνει Ιούλιος και η πολιτεία δεν έχει δώσει ακόμα τα χρήματα του τηλεοπτικού στις ομάδες της SL2, δυσκολεύει αφάνταστα τις κινήσεις των ομάδων. Το ίδιο ισχύει και για τον ΟΦΙ. Νεώτερα και πιο συγκεκριμένα προσεχώς».

Last modified onΤρίτη, 28 Ιούνιος 2022 11:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep