Logo
Print this page

Περιμένει την απόφαση του Εφετείου

Εκδικάστηκε η αίτηση της Δόξας για ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής για τη Super League 2.

Η αίτηση της Δόξας Δράμας στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών για ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ σχετικά με τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής για τη Super League 2, εκδικάστηκε την Πέμπτη (30/9). Όπως ενημέρωσαν οι Μαυραετοί:

«Την πόρτα του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών πέρασε σήμερα η αντιπροσωπεία της Δόξας Δράμας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Τάσο Στράντζαλη, το νομικό σύμβουλο που ανέλαβε την εκπροσώπηση στην υπόθεση, Βαγγέλη Χατζηιωάννου, τον Παναγιώτη Τσιριμπή (εκπρόσωπος της ομάδας στην Αθήνα), τον Ηλία Τσοχαταρίδη (μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ) και τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, Θεόφιλο Ξανθόπουλο.

Εκεί συζητήθηκε η αίτηση των “Μαυραετών” για ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής για τη Super League 2 στην ομάδα μας και το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής, ενώ τηρείται στάση αναμονής για την απόφαση.

Στη Δόξα υπάρχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα γίνει το αυτονόητο και θα ανάψει το “πράσινο φως” στην ομάδα μας, έστω και με καθυστέρηση».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr