Logo
Print this page

Φιλική επικράτηση στο Καλαμπάκι

Η Δόξα Δράμας επικράτησε της ομώνυμης ομάδας στο Καλαμπάκι 2-0.

Χρόνο συμμετοχής πήραν κυρίως ποδοσφαιριστές από την Κ19. Σκόρερ του 2-0 ήταν οι Χατζηκυριάκου, Κυριακίδης. Όπως δήλωσε ο Μάκης Κατσαβάκης:

«Συναντήσαμε ίσως την πιο αδύναμη ομάδα, σε σχέση με τα προηγούμενα αντίστοιχης φιλοσοφίας παιχνίδια, με Προσοτσάνη και Βύρωνα Καβάλας. Όπως έχουμε πει, δε μας νοιάζει τόσο η νίκη ή η ήττα. Προέχει να γνωρίζουμε καλύτερα όλα τα παιδιά και να παίρνουν εμπειρίες. Να δουμε ποιοι μπορούν να επωμιστούν και να σηκώσουν τα φορτία της πρώτης ομάδας, είναι ένα προστάδιο για να αποκτήσουμε ξεκάθαρη εικόνα».

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ: Τάφα, Δεμενελούδης, Κλόγκερι, Λεονταρίδης, Διαμαντής, Αγγελόπουλος, Καπτέλι, Μαυροβασίλης, Δημητρίου, Ελευθεριάδης, Λαζαρίδης. Έπαιξαν και οι Σαββίδης, Σεραφειμίδης, Καράνταης, Στρατηγέλης, Τζιβανάκης, Τότκας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Καραγιαννίδης, Τάσιος, Μπερμπερίδης, Μπαβέλης, Ρεμπετσιώτης, Πάγκος, Οικονομίδης, Αλμανίδης, Ιορδανίδης, Κυριακίδης, Χατζηκυριάκου. Έπαιξαν και οι Μπεζυρτζής, Παπαϊωάννου, Σουβλέρης, Μουτζούρης, Προκοπίου, Ρούτσης, Μπερικάκης, Κοντογιαννόπουλος, Ντάρνλεϊ, Γεωργηεφέντης και Ουρσούζης.

Last modified onΤρίτη, 14 Σεπτέμβριος 2021 21:56
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr