«Λευκή» ισοπαλία στη Δράμα

Στο 0-0 έμεινε η Δόξα στο φιλικό με τον Μακεδονικό στη Δράμα.

Το 0-0 ήρθε μετά από άκαρπη όπως αποδείχτηκε εδαφική υπεροχή των “Μαυραετών”, που έδειξαν σημάδια κόπωσης και δεν βρήκαν λύσεις δημιουργικά και εκτελεστικά, στο επιθετικό τους τρίτο. Οι ευκαιρίες υπήρξαν, όχι πολύ κλασικές, ενώ η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από τους “πράσινους”.

Λίγες μέρες μετά τη δυνατή πρόβα με τη Βέροια, η Δόξα έδειξε να χρειάζεται και άλλο χρόνο και δουλειά, αλλά και κάποιες τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ, πριν θεωρηθεί απολύτως έτοιμη για τα επίσημα ματς.

Οι “Μαυραετοί” πάντως είχαν ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Γουναρίδη, που ήταν θετικός όποτε χρειάστηκε. Συγκεκριμένα, απείλησαν οι Πανουργιάς (5΄ σουτ άουτ, 58΄ μονοκόμματο βολέ από καλή θέση λίγο άουτ, 87΄ κεφαλιά που δε βρήκε στόχο), Β. Παπαδόπουλος (35΄ φάουλ σε Γουναρίδη, 40΄ φάουλ που πέρασε άουτ και άλλη μια ευκαιρία στο 89΄), Καραγιάννης (38΄ σουτ σε Γουναρίδη, 60΄ σουτ που έσωσε δύσκολα ο Γουναρίδης), Μουδούρογλου (77΄ φάουλ που πέρασε άουτ), Κυριακίδης (81΄ ευκαιρία από καλή θέση).

Από την πλευρά της, η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη απείλησε με Τσουκάνη (45΄), Μπόικα (59΄), Ζαννάκη (66΄), αλλά χωρίς την πολύ σπουδαία φάση.

*Αναγκαστική αλλαγή έγινε στο 50΄ ο Χρήστος Ελέζι (στη θέση του ο Παπαϊωάννου), με τον τραυματισμό του στο γόνατο να μην εμπνέει μεγάλη ανησυχία σε πρώτη φάση, αλλά ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Δόξας θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

*Το επόμενο φιλικό των “Μαυραετών” θα δοθεί εκτός έδρας το Σάββατο κόντρα στην Αλεξανδρούπολη.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κολιοφούκας, Γιαννούσης, Στ. Θεοδοσιάδης, Πανουργιάς, Μουτζούρης (71΄ Τάσιος), Καραγιάννης, Αποστολίδης (71΄ Κυριακίδης), Ελέζι (50΄ λ.τ. Παπαϊωάννου), Πάβλιτς (67΄ Ιορδανίδης), Β. Παπαδόπουλος, Μουδούρογλου (79΄ Πετρίδης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης (83΄ Κ. Παπαδόπουλος), Χασάνογλου, Καραμπάς (33΄ λ.τ. Μπενάκης), Σαραγιώτης (85΄ Βασιλάκης), Βασιλείου, Δοξάκης, Γαρύφαλλος (83΄ Μαρνέρης), Καράμπελας (75′ Νατσιόπουλος), Ζαννάκης (87΄ Φαρμάκης), Μπόικα (77΄ Γρηγοριάδης), Τοπούζης (42΄ λ.τ. Τσουκάνης).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep