Logo
Print this page

«Μακράν οι καλύτεροι Πανσερραϊκός, Ηρακλής»

Ο Διαγόρας Ρόδου συνεχάρη τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΟΤ Ηρακλή και ζήτησε επιείκεια για τον Μάριο Κωστούλα.

Η ομάδα της Ρόδου σε ανακοίνωση που εξέδωσε μία μέρα μετά το παιχνίδι με τον ΠΟΤ Ηρακλή (2-2) συνεχάρη τη διαιτησία, παρά τα παράπονά της, ενώ εξήρε τους Θεσσαλονικείς και τους χαρακτήρισε ως μακράν την καλύτερη ομάδα μαζί με τον Πανσερραϊκό. Ζήτησε, παράλληλα, να δείξουν οι Κυανόλευκοι επιείκεια στον Μάριο Κωστούλα.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1905 θέλει να συγχαρεί τους διαιτητές ΑΛΙΑΓΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ, ΜΑΝΟΥΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΠΑΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ (Δυτ.Αττικής) και τον τέταρτο ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ (Κυκλάδων) για την απόδοσή τους στον αγώνα της ομάδας μας με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, παρά το ανθρώπινο λάθος, να μην καταλογιστεί πέναλτυ στο 36ο λεπτό υπέρ της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1905 θέλει να συγχαρεί την ομάδα της ΠΑΕ Ηρακλής και τον προπονητή της Σάκη Τσιώλη, για την αγωνιστικότητά τους και το πάθος τους για την νίκη και χαιρετίζει, την απόφαση να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή Μάριο Κωστούλα, ο οποίος σημειωτέον έχει περάσει απο την ομάδα μας, θέτοντάς τον εκτός ομάδος για το υπόλοιπο της σαιζόν, για την απαράδεκτη συμπεριφορά του και τις άσεμνες χειρονομίες του.

Αυτή η απόφαση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δείχνει το ήθος της ιστορικής ομάδας που δεν της αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την Κατηγορία, γιατί μαζί με τον Πανσερραικό είναι μακράν οι καλύτερες ομάδες στην Super League 2. Εμείς σαν ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ σας ζητάμε την επιείκεια για τον ποδοσφαιριστή, που αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε δημόσια συγνώμη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1905».

Last modified onΤρίτη, 16 Μάιος 2023 18:45
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr