«Έτσι δεν συνεχίζουμε»

Υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος και ο Διαγόρας Ρόδου.

Μία ακόμα ομάδα τάχθηκε υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος με αφορμή τα χρήματα (70.000 ευρώ) που θέλει να δώσει σε κάθε ΠΑΕ της κατηγορίας ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο Διαγόρας Ρόδου ανακοίνωσε:

«Αναβρασμός και μεγάλες αναταράξεις υπάρχουν τούτη την ώρα, σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 κι έχουν προκύψει απο την «πρωτοβουλία» Αυγενάκη να δώσει «ψίχουλα» σ' αυτές απο το ποσοστό του στοιχήματος. Η κατανομή των χρημάτων απο την φορολόγηση του στοιχήματος θεωρείται «αστεία» κι εχει κάνει τα στρατόπεδα των ομάδων να «βράζουν».

Όλες περίμεναν τουλάχιστον το ποσό των 200.000 ευρώ με σκοπό να καλύψουν υποχρεώσεις και να λειτουργήσουν αυτή την περίοδο, αλλά και να πάρουν βαθια οικονομική ανάσα. Δυστυχώς γι' αυτες ο κ. Αυγενάκης και οι επιτελείς του, κάνοντας το χατίρι των «μεγάλων» αποδίδουν σε κάθε μιά, μόλις 70.000... Η SL2 δηλαδή παίρνει τα λιγότερα χρήματα από όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Ουσιαστικά και με τις αποφάσεις του ο κ. Αυγενάκης οδηγεί το δικό του δημιούργημα στην ανυποληψία και ...τα βράχια.

Ειναι αλήθεια πως και στον Διαγόρα επικρατεί αναβρασμός, παραμονές μάλιστα ενός κρίσιμου εκτός εδρας αγώνα στη Βέροια. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του κ. Μαίου Καμπουράκη που εκφράζοντας τις θέσεις του Διαγόρα τονίζει: «Έτσι δεν συνεχίζουμε... Κι αυτό γιατί άλλα είναι τα συμφωνηθέντα, άλλα ορίζει η νομοθεσία, κι άλλα πράττει η Πολιτεία. Υπάρχει ανασφάλεια παντού κι αυτή η απόφαση κλυδωνίζει τα πάντα στην κατηγορία».

Last modified onΤετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2023 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep