Logo
Print this page

Ανακοίνωσε Λούκιτς ο Διαγόρας

Η ομάδα της Ρόδου απέκτησε τον 22χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό, Βίκτορ Λούκιτς.

Νέα μεταγραφή Σέρβου για τον Διαγόρα Ρόδου. Οι Κυανέρυθροι ανακοίνωσαν τον 22χρονο Βίκτορ Λούκιτς, ο οποίος αγωνιζόταν στη Ράντνικ Σουρντούλιτσα (11 συμμετοχές). Η ανακοίνωση:

«Μεταγραφή απο το πάνω ράφι για τον Διαγόρα! Ο Διαγόρας πραγματοποίησε την τέταρτη του μεταγραφή αυτή την περίοδο "ψωνίζοντας" απο το πάνω Σέρβικο ποδοσφαιρικό ράφι. Πιο συγκεκριμένα ο γηραιός εκανε δικό του τον 22χρονο Viktor Lukic ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ιδιοκτήτριας εταιρείας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Πρόκειται για σημαντική επιτυχία καθώς ο νεαρός επιθετικός ,ηταν μήλο της έριδος στο πρωτάθλημα της Σερβίας, ενώ διεκδικήθηκε κι από άλλες ομάδες της Βορείου Ελλάδας, κύρια λόγω των ικανοτήτων του και του νεαρού της ηλικίας του. Ο 22χρονος φόρ (6-10-2020) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην Partizan V. κι απο κεί μεταπήδησε στην Brodarac παίζοντας στην U-17 μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου του 2019. Απο κεί τον απέκτησε η Cukaricki .Εκεί έμεινε μέχρι την 1η Φεβρουαρίου του 2020, και στην συνέχεια μεταπήδησε στην Radnik απ όπου τον απέκτησε ο Διαγόρας.

Σημειωτέον πως ο Λούκιτς εχει αγωνισθει και στις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του. Εχει 6 συμμρτοχές στην U-19 της Σερβίας, 3 συμμετοχές στην U-21,ενω εχει και μια συμμετοχή στην Β ομάδα της Εθνικής Σερβίας. Ο Λούκιτς τα βρήκε σε όλα με τον Διαγόρα και παρουσία του προέδρου Μιχάλη Σταθόπουλου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο».

Last modified onΤρίτη, 10 Ιανουάριος 2023 22:38
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr