Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Round 3 | 6oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του αγώνα
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Κατσαντώνη.
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Πάνο.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελευταία αλλαγή για τον ΑΟ Τρίκαλα. Ο Κατσαντώνης μπήκε στη θέση του Τριανταφυλλάκου.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Ρώσση
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Κονέ στη θέση του Γκαρός.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερη αλλαγή για τον ΑΟΤ. Ο Μακρίδης αντικατέστησε τον Σταματάκο
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή φάση για τον Απόλλωνα. Ωραία προσπάθεια του Ελ Χέλβε από τα αριστερά, όμως το πλασέ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ταΐρη.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον ΑΟΤ. Ο Γιουκαρής μπήκε στη θέση του Γκατσολάρι.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Μπεντινέλι
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ! Κακό διώξιμο του Ταΐρη σε σέντρα από τα αριστερά, ο Ελ Χέλβε σκόραρε προ κενής εστίας.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση για τον Απόλλωνα. Καλό σουτ του Μπεντινέλι, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ταΐρη.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ! Ο Συμελίδης βρήκε τον Καπό στην περιοχή του Απόλλωνα, ο οποίος με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Βάσιτς.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο μαζεμένες αλλαγές για τον Απόλλωνα. Ο Ελ Χέλβε μπήκε στη θέση του Βάρκας, ενώ ο Μπεντινέλι αντικατέστησε τον Ζοάο Πέδρο.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΤ. Ο Γκατσολάρι βρέθηκε απέναντι από τον Βάσιτς, όμως έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟΤ! Εξαιρετική επέμβαση του Βάσιτς σε σουτ του Γκατσολάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Καπός δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου ημιχρόνου
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Ζοάο Πέδρο
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Γκαρός βρέθηκε στην μικρή περιοχή του ΑΟΤ, όμως ο Ταΐρης τον πρόλαβε πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τίποτα ιδιαίτερο στο ματς, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάνει ούτε ένα σουτ!
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Τσιάρα.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υποψία ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ωραία μπαλιά του Ντεφεντερίκο για τον Γκαρός, όμως τον πρόλαβε ο Ταΐρης.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά λάθη από τις δύο ομάδες, κυρίως στη μεσαία γραμμή. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν είναι σύμμαχος στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΟ Τρίκαλα θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης περνάει και με ισοπαλία
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λίγα πράγματα από τις δύο ομάδες σε αυτά τα πρώτα λεπτά.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ντεφεντερίκο από τα αριστερά, η μπάλα βγήκε απευθείας άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε η αναμέτρηση
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γκατσολάρι, Γκουγκούδης, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Σταματάκος, Καπός.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Κύργιας, Ρώσση, Βαφέας, Λούκιτς, Γκίνο, Ζοάο Πέδρο, Ντ' Ούρσο, Γκαρός, Ντεφεντερίκο, Βάρκας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάς (Πέλλας) ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας - Λευκάδας), Παλαμίδας (Λακωνίας)

eeep eeep