Αναφορά Αγώνα: ΗΡΑΚΛΗΣ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Round 3 | 1oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΗΡΑΚΛΗΣ εν ΓΙΑΝΝΙΝΑ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 19:30 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Περόνε του Ηρακλή
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ καθυστερήσεις
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Κλέιτον του Ηρακλή
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ - Πτηνόπουλος αντί Ρόβα
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παμλίδης αντί Λουκίνα και Τζημόπουλος αντί Κούζικ.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή από τον Σιόντη, ο Αθανασιάδης δεν κάνει καλό κοντρόλ και χάνει την ευκαιρία να κάνει σουτ.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Κλέιτον με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην εστία του ΠΑΣ Γιάννινα.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ - Περόνε αντί Χασομέρη
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ - Κλέιτον αντί Κωστούλα
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αθανασιάδη μέσα από την περιοχή του Ηρακλή, δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο Γρηγοριάδης.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ευαγγέλου του ΠΑΣ Γιάννινα για φάουλ στον Χασομέρη.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Πασάς έκανε ωραία πάσα από αριστερά στον Ρόβα που ήταν στην περιοχή, εκείνος έκανε την προσποίηση και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στην εστία του ΠΑΣ Γιάννινα.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ έδωσε ανθοδέσμη στους Λουκίνα και Μπουκουβάλα που έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τώρα παίζουν στον ΠΑΣ Γιάννινα.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Νάουμετς αντί Βιντάλ.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Λουκίνα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πασά έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Χασομέρη αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λίγες καλές ενέργειες σε έναν αγωνιστικό χώρο που είναι αρκετά επιβαρυμένος από την βροχή.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ρόβα του Ηρακλή, ο οποίος έπεσε στην περιοχή για να πάρει πέναλτι.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρόβας γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, ο Χασομέρης έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Αθανασιάδη μέσα από την περιοχή του Ηρακλή, δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο Γρηγοριάδης.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Κόύζικ έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Ηρακλή.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ηρακλής όπως είναι η βαθμολογία του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος χρειάζεται νίκη με 3-0 ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος σε τριπλή ισοβαθμία στους 6 βαθμούς μαζί με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΗΡΑΚΛΗΣ (Τάσος Κατσαμπής): Γρηγοριάδης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Κούσας, Γιαννίτσης, Καλτσάς, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Πασάς, Χασομέρης, Ρόβας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας) ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Σιόντης, Κάστρο, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Βιδάλ, Κούζικ, Λουκίνας, Αθανασιάδης.

eeep eeep