Θυελλώδης Καλαμάτα!

Η Καλαμάτα επιβλήθηκε 3-0 της ΑΕΛ και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην 6η φάση του Κυπέλλου.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Καλαμάτα, η οποία επικράτησε 3-0 της ΑΕΛ, για την 1η αγωνιστική της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η «Μαύρη Θύελλα» με τρία γκολ του Αλεξόπουλου κατάφερε να πάρει τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα της Super League.

Ισορροπημένα ξεκίνησε το παιχνίδι, με την Καλαμάτα να μην κλείνεται στα καρέ της και να απειλεί την ΑΕΛ κυρίως με αντεπιθέσεις. Στο 39’ από ασίστ του Κουϊρουκίδη, ο Αλεξόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος, η Καλαμάτα συνέχισε να πιέζει και στο 72’ ο Αλεξόπουλος και πάλι με πλασέ νίκησε τον Ρίστιτς για το 2-0. Στο 83’ τα πράγματα δυσκόλεψαν κι άλλο για τους «βυσσινί», καθώς ο Γκόλιας δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Καλαμάτα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και στις καθυστερήσεις ο Αλεξόπουλος και πάλι βγήκε στην αντεπίθεση και έγραψε το 3-0, μέσα σε αποθέωση.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Kωνσταντινόπουλος, Μάκος (81’ Τσιβελεκίδης), Ιντζίδης, Ζαχαρόπουλος, Οσμάναγκιτς, Δήμος, Βουκμίροβιτς, Κουϊρουκίδης (77’ Χαρλέπας), Καζβιρόπουλος (29’ Στεργίδης), Αλεξόπουλος.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Ρίστιτς, Μπάλλας, Χαλκιαδάκης (46’ Ντάουτα), Γκόλιας, Ζίζιτς (69’ Πινάκας), Καρανίκας, Ασούμπρε, Ζίβκοβιτς, Μπούστος, Νούνιτς, Φατιόν.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Τζιουβάρας (Κοζάνης)

Last modified onΤετάρτη, 30 Οκτώβριος 2019 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep