Logo
Print this page

Τρεις νέες προσφυγές...

Απουσίαζε ο Απόλλων Λάρισας από την εκδίκαση των προσφυγών των Χατζή, Λίταινα, Γκαρσία.

Εξαιρετικά δυσοίωνο είναι το μέλλον του Απόλλωνα Λάρισας. Η θεσσαλική ομάδα μετρά διαρκείς αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, οι προσφυγές διαδέχονται η μία την άλλη και, φυσικά, χρήματα από το Στοίχημα η ΠΑΕ δεν προβλέπεται να πάρει. Όπως, άλλωστε, είναι γνωστό:

Δεν θα δικαιούνται χρηματοδότησης οι Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες που δεν έχουν εξασφαλίσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το απαραίτητο Πιστοποιητικό Συμμετοχής στο πρωτάθλημα τους (π.χ., μη κατάθεση εγγυητικής επιστολής).

β) Δεν θα καταβληθεί χρηματοδότηση στις Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες που εμπλέκονται σε Αναφορές προς την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας, για πιθανή συμμετοχή τους σε χειραγωγημένους αγώνες, έως ότου η ΕΠΑΘΛΑ να εκδώσει Πόρισμα. Εφόσον το Πόρισμα αποσταλεί στις αθλητικές Αρχές για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, η αναστολή χρηματοδότησης παραμένει έως ότου τα αρμόδια όργανα να αποφανθούν».

Στην τελευταία συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ερήμην της ΠΑΕ συζητήθηκαν οι προσφυγές των Κώστα Χατζή, Δημήτρη Λίταινα. Στην υπόθεση του Λούκας Γκαρσία ζητήθηκε αναβολή, το αίτημα απορρίφθηκε ομόφωνα, οπότε άμεσα θα εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Last modified onΤετάρτη, 25 Ιανουάριος 2023 12:41
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr