«Στη Δεοντολογίας ο Απόλλων Λάρισας»

Σύμφωνα με τη «Live Sport» οι Θεσσαλοί και οι Χατζής, Σκούπρα έδωσαν εξηγήσεις στο Δικαστικό Τμήμα για «ύποπτα» παιχνίδια του Απόλλωνα Λάρισας.

Στο Δικαστικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας βρέθηκαν την Τρίτη (22/11) ο Απόλλων Λάρισας και οι ποδοσφαιριστές Κώστας Χατζής, Κώστα Σκούπρα. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Live Sport»:

«Η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας, Μαρία Βλαχογιάννη έκρινε ότι υπάρχει θέμα χειραγώγησης αγώνων του Απόλλωνα Λάρισας και διαβίβασε στο Δικαστικό Τμήμα της Επιτροπής, η οποία συνεδρίασε την Τρίτη. Εκτός της θεσσαλικής ομάδας κλήθηκαν και οι δύο ποδοσφαιριστές (ο Σκούπρα έχει αποχωρήσει) για να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με αγώνες προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων.

Η υπόθεση εισήχθη στα πλαίσια της αυτεπέγγελτης αρμοδιότητας της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ (Ερευνητικό Τμήμα), αφού έλαβε υπόψη της τα άρθρα 13, 25, 26, 27, 28, 29 και 30 του Κώδικα Δεοντολογίας. Το άρθρο 27 αναφέρεται στον προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους, το άρθρο 28 στην απαγόρευση στοιχηματισμού και το άρθρο 29 στον επηρεασμό για χειραγώγηση αγώνα».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2022 11:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep