Επιβεβαίωσε την εξόφληση

Ο Απόλλων Λάρισας μοίρασε 70.000 ευρώ σε επτά ποδοσφαιριστές για να επιστραφούν οι 21 βαθμοί.

Το ρεπορτάζ του FL News σχετικά με την επιστροφή 21 βαθμών για οφειλές σε ποδοσφαιριστές (ουδεμία σχέση έχει η ποινή -9β. του αθλητικό δικαστή) επιβεβαίωσε ο Απόλλων Λάρισας. Έκανε, μάλιστα, γνωστό ότι το ποσό που απαιτήθηκε ήταν περισσότερες από 70.000 ευρώ. Η μη αποδοχή διακανονισμού, από τη στιγμή που δεν υπήρχε απόφαση δοσοποίησης από το Διαιτητικό Δικαστήριο, έβγαλε εν τέλει κερδισμένους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έλαβαν τα χρήματα που τους είχαν επιδικαστεί.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι τακτοποίησε στο ακέραιο τις οφειλές της και έτσι θα της επιστραφούν οι βαθμοί της τιμωρίας. Η ομάδα μας μερίμνησε άμεσα ώστε να σβήσουν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υφίστανται, για να επιστραφούν οι βαθμοί που της αφαιρέθηκαν, λόγω οφειλών. Ο πρόεδρος της εταιρείας μας, κ. Κωνσταντίνος Τσακίρης πλήρωσε κανονικά τα χρήματα από τις προσφυγές που είχαν συσσωρευθεί (ποσό που ξεπερνάει τις 70.000 ευρώ), από τις οποίες υπήρξε η αφαίρεση βαθμών και έτσι ο Απόλλωνας παίρνει πίσω τους συγκεκριμένους βαθμούς.

Όσο για τους 9 βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον αθλητικό δικαστή η ΠΑΕ κινήθηκε και σε αυτό το μέτωπο γρήγορα έχοντας ασκήσει έφεση, ελπίζοντας στην δικαίωση και αυτής της περίπτωσης, έφεση η οποία έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί την Τετάρτη (16/11) στην ΕΠΟ».

Last modified onΤρίτη, 15 Νοέμβριος 2022 11:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep