Επιστρέφονται οι 21 βαθμοί!

Ο Απόλλων Λάρισας, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, εξόφλησε επτά ποδοσφαιριστές και η Super League 2 θα του επιστρέψει τους 21 βαθμούς.

Εξαιρετικά κρίσιμο Σαββατοκύριακο διένυσε ο Απόλλων Λάρισας, όμως συγκέντρωσε το ρευστό που απαιτούνταν και εξόφλησε τους επτά πρώην ποδοσφαιριστές του για οφειλές στους οποίους είχαν αφαιρεθεί 21 βαθμοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, οι Μπάλλας, Γεωργακόπουλος, Καρρίκι, Μπάμπης, Γκουντρουμπής, Γκόλιας, Τασιούλης πήραν τα οφειλόμενα ως και το μεσημέρι της Δευτέρας (14/11), οπότε η διοργανώτρια αρχή θα επιστρέψει στους Θεσσαλούς τους βαθμούς.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι το ποσό που απαιτήθηκε για την εξόφληση όλων ξεπέρασε κατά πολύ τις 50.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι οι 21 βαθμοί είχαν αφαιρεθεί τη Δευτέρα (07/11) και η προθεσμία των πέντε εργάσιμων ημερών ξεκινούσε μία ημέρα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό Β και έληγε τη Δευτέρα (14/11).

Όσο για τους 9 βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον αθλητικό δικαστή για τη μη κατάθεση εγγυητικής; Η ΠΑΕ έχει ασκήσει έφεση και αυτή έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί την Τετάρτη (16/11) στην ΕΠΟ.

Last modified onΔευτέρα, 14 Νοέμβριος 2022 23:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep