Logo
Print this page

Νέες επιβολές ποινών για Απόλλωνα

Ο Απόλλων Λάρισας καλείται να πληρώσει 25.000 ευρώ σε Μπάλλα, Γκουντρουμπή. Συζητήθηκε αντίστοιχο αίτημα και του Τασιούλη.

Οι αποφάσεις επιβολής ποινών συνεχίζονται για τον Απόλλωνα Λάρισας. Όπως είχε ενημερώσει το FL News ήταν θέμα χρόνου η έκδοση αποφάσεων επί των αιτήσεων των Παναγιώτη Μπάλλα, Φώτη Γκουντρουμπή και την Τρίτη (12/07) το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την από 18.05.2002, αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπάλλα ως νόμω και ουσία βάσιμη. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπάλλα, του συνολικού ποσού των 19.902,80 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη.

Δέχεται την από 18.05.2002, αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Φώτιου Γκουντρουμπή ως νόμω και ουσία βάσιμη. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Φώτιου Γκουντρουμπή, του συνολικού ποσού των 4.624,63 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη».

Την Τρίτη (12/07), εξάλλου, συζητήθηκε μία ακόμα αίτηση επιβολής ποινών, αυτή τη φορά του Δημήτρη Τασιούλη κατά της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Last modified onΤρίτη, 12 Ιούλιος 2022 17:56
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr