Έξι κρούσματα στον Απόλλωνα Λάρισας

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αμακοίνωσε ότι πέντε ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του προπονητικού staff βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Μία μέρα πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε ότι πέντε ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του προπονητικού staff βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι στον τελευταίο προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο για τον Covid 19, στον οποίο υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος και των υπολοίπων εμπλεκομένων, στη διαδικασία του αγώνα με την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. που γίνεται αύριο 14/11/2021, σύμφωνα πάντα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ΓΓΑ, ΕΟΔΥ και Super League 2, πέντε ποδοσφαιριστές μας και ένα μέλος του προπονητικού staff βρέθηκαν θετικοί στον ιό, ενώ τα υπόλοιπα δείγματα ήταν όλα αρνητικά.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα προέβη στην άμεση ενημέρωση των φορέων, οι πέντε ποδοσφαιριστές και ο προπονητής έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα και η κλινική τους κατάσταση είναι καλή. Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. Εννοείται ότι χώροι αποδυτηρίων και συναφή χώροι γηπέδου προπόνησης καθαρίζονται και απολυμαίνονται ήδη, με τη χρήση των προβλεπόμενων εγκεκριμένων προϊόντων».

Last modified onΣάββατο, 13 Νοέμβριος 2021 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.