Αποχαιρέτησαν Κόλτσης, Κονομάρας

Έφυγαν από τα Χανιά οι Γιώργος Κόλτσης, Παναγιώτης Κονομάρας και συνεχίζουν εκτός Ελλάδος.

Οι δύο πρώην συνεργάτες του Νίκου Παπαδόπουλου στα Χανιά, Γιώργος Κόλτσης και Παναγιώτης Κονομάρας αποτελούν παρελθόν από τα Χανιά και θα συνεχίσουν στο εξωτερικό την καριέρα τους. Η ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωσε και φιλοξένησε αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Χανιά με αφορμή το τέλος της συνεργασίας με τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, Γιώργο Κόλτση και Παναγιώτη Κονομάρα, τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική τους πορεία.

Ο Γιώργος Κόλτσης, που ήταν άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας μας Νίκου Παπαδόπουλου, δήλωσε τα εξής:

«Με αφορμή το τέλος της παρουσίας μου στα Χανιά θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, για τη συνεργασία που είχαμε, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου, Παναγιώτη Κονομάρα, Θάνο Χατζηαθανασίου, Απόστολο Λεκίδη, Γιάννη Γρηγοράκη, Γιάννη Νταουντάκη, καθώς και τους ποδοσφαιριστές και όλο το υπαλληλικό προσωπικό της ομάδας.

Τέλος να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά, τους Γιώργο Τουλουπάκη, Λευτέρη Μπουζάκη, Γιώργο Ξηρουχάκη και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Αντώνη Ροκάκη, που μου έδωσε την ευκαιρία να υπάρξω μέλος της οικογένειας των Χανίων. Ημουν τυχερός που συνεργάστηκα με την ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον και να πετύχει τους στόχους της».

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας μας τα τελευταία δύο χρόνια, Παναγιώτης Κονομάρας, ανέφερε τα εξής:

«Μετά από δύο υπέροχα χρόνια στην ομάδα των Χανίων, ήρθε η ώρα να ανακοινώσω την αποχώρησή μου. Νιώθω την υποχρέωση να σας διαβεβαιώσω, ότι προσπάθησα για το καλύτερο από την πρώτη έως την τελευταία μέρα της παρουσίας μου στην ομάδα με γνώμονα πάντα το συμφέρον του συλλόγου. Κάπου εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσω τον κ. Αλέκο Βοσνιάδη που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας, καθώς επίσης και όλους τους προπονητές, συνεργάτες, ποδοσφαιριστές και λοιπό προσωπικό της ομάδας.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στον Πρόεδρο κ. Αντώνη Ροκάκη, τον Γεν. Διευθυντή κ. Γιώργο Τουλουπάκη και στα μέλη της διοίκησης κ. Λευτέρη Μπουζάκη και κ. Γιώργο Ξηρουχάκη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και την άψογη συνεργασία. Πραγματικά, τέτοιοι άνθρωποι κοσμούν με την παρουσία τους το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον κόσμο της ομάδας και ιδιαίτερα στην αγάπη και εκτίμηση που εισέπραξα τα δυο αυτά χρόνια στην πόλη των Χανίων. Εύχομαι από καρδιάς η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών και να πανηγυρίσει την άνοδο στην Super League».

Last modified onΠέμπτη, 22 Ιούλιος 2021 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep