Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΛΑΜΙΑ | Round 32 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΧΑΝΙΑ εν ΛΑΜΙΑ
1 3

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του αγώνα
90Βγήκε Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ιορδάνης Παπαργυρίου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
90ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Μίλος Τζόκιτς
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τη Λαμία. Ο Παπαργυρίου αντί του Πίντο.
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχαλανδρέας Νύκταρης
83ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο
83ΓΚΟΛΓιόνε Ντα Σίλβα Πίντο
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-3 για τη Λαμία. Σέντρα του Καραλή από δεξιά, ο Πίντο με εξαιρετικό βολέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
79ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σάββας Σιατραβάνης
79ΓΚΟΛΣάββας Σιατραβάνης
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 για τη Λαμία. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Νεόφυτου στον Σιατραβάνη, αυτός πέρασε τον Πρίφτη και σκόραρε με πλασέ.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Γιαλούση, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τη Λαμία. Ο Μπαλού αντί του Τόσκα.
74ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Καρτσαμπάς
74Βγήκε Δημήτρης Τόσκας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Φάμπιο Μπαλού (MΕΣΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σιατραβάνης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Λαμίας.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Μασάδο, άθελά του ο Γιαλούσης πήγε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά.
66Βγήκε Παρασκευάς Παλιάτσιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μιχαλανδρέας Νύκταρης (MΕΣΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον ΑΟΧ. Ο Νύκταρης αντί του Παλιάτσιου.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλοτραβηγμένο σουτ του Νεόφυτου, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην προηγούμενη φάση χτύπησε ο Μπριλάκης, που δύσκολα θα συνεχίσει.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Νεόφυτου, ο Σιατραβάνης δεν έβαλε καλά το σώμα του και έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τη Λαμία. Ο Καραλής στη θέση του Καραγιάννη.
57Βγήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Καραλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Γιαλούσης
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απίθανη χαμένη ευκαιρία για τη Λαμία. Ο Πίντο βρέθηκε απέναντι στον Πρίφτη, ο οποίος έκλεισε το οπτικό πεδίο του αντιπάλου και απέκρουσε το πλασέ του.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ιωαννίδη από αριστερά, κεφαλιά του Δεινόπαπα, πάνω από το δοκάρι η μπάλα.
48ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΠαρασκευάς Παλιάτσιος
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 για τον ΑΟ Χανιά. Ο Δεινόπαπας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Παλιάτσιος έκανε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ευστόχησε.
48ΓΚΟΛΠαρασκευάς Παλιάτσιος
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λίγος κόσμος στο γήπεδο, στα ηλιόλουστα Χανιά.
46'COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ για τον ΑΟΧ. Ο Δεινόπαπας αντί του Παγώνη και ο Χατζηλιάδης αντί του Διαμαντόπουλου.
46'COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.
46Βγήκε Αναστάσιος Παγώνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Δεινόπαπας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανέστης Χατζηλιάδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
45' 3'COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου μέρους
45' 2'COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πίντο βέβαια στην προσπάθειά του να κατεβάσει τη μπάλα στη μονομαχία με τον Μασάδο χρησιμοποίησε το χέρι, παράβαση που δεν είδαν οι διαιτητές.
45' 1'ΓΚΟΛΣάββας Σιατραβάνης
45' 1'COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 για τη Λαμία. Ο Πίντο έδωσε αριστερά στον Καραγιάννη, αυτός πέταξε τη μπάλα μπροστά στον Σιατραβάνη, ο οποίος από θέση τετ α τετ πλάσαρε τον Πρίφτη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
45' 1'ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σάββας Σιατραβάνης
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ένα το λεπτό των καθυστερήσεων.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ επικίνδυνη σέντρα του Κυριακόπουλου από αριστερά, ο Νεόφυτος δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεν ήταν σοβαρό το χτύπημά του και συνεχίζει και αυτός.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρόβλημα τώρα με τον Χάρη Μπριλάκη του ΑΟΧ.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Όλα καλά με τον παίκτη του ΑΟΧ.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον αγωνιστικό χώρο πεσμένος ο Γκέσιος, που πιάνει τη μέση του.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο 66% η κατοχή της μπάλας υπέρ της Λαμίας.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα καλή στιγμή για τη Λαμία. Πολύ δυνατό σουτ του Καραγιάννη μέσα από την περιοχή με το αριστερό, η μπάλα πάνω από το δοκάρι.
27ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Ιωαννίδης
25ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίλος Τζόκιτς
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αδύναμο σουτ του Μασάδο λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε πολύ εύκολα ο Πίτκας.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΑΟΧ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Γκέσιος ήταν οφσάιντ και ορθώς δεν μέτρησε το τέρμα.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συρτό σουτ από τον Πίντο μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε σταθερά ο Πρίφτης.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από τον Ιωαννίδη, ο Γκέσιος δεν πρόλαβε να βάλει το κεφάλι και να απειλήσει.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χτύπημα φάουλ από τον Γιαλούση, κεφαλιά από τον Τόσκα στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το παιχνίδι στα Χανιά.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών) Βοηθοί: Κορτέσης, Καραγιαννίδης (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Κ. Γρηγοράκης): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Γκέσιος, Μασάδο, Τσούτσης, Ρίκα, Παλιάτσιος, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Καραγιάννης, Πίντο, Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Νεόφυτος, Τόσκας, Κοτσώνης, Μπουλούλης, Τζόκιτς, Κυριακόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο για τον ΑΟΧ: Αμπατζίδης, Δεινόπαπας, Χατζηλιάδης, Καμινιώτης, Φυντικάκης, Νύκταρης, Τριανταφυλλίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο για τη Λαμία είναι οι: Πάππος, Παπαργυρίου, Καραλής, Παπαευθυμίου, Λεάντρο, Ντάσιος, Φάμπιο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσέρχονται στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία. Ο Κοτσώνης μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το σουτ, έδιωξε ενστικτωδώς με το ένα χέρι ο Πρίφτης.

eeep eeep