Αναφορά Αγώνα: ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | Round 29 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ εν ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...τρία λεπτά οι καθυστερήσεις
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από 30 μέτρα του Κοντού, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία της ΑΕΛ.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά το 3-0 η ΑΕΛ δεν έχει σταματήσει να πιέζει και ψάχνει σε ένα ανοικτό παιχνίδι το 4ο της γκολ, ενώ η ομάδα της Αναγέννησης αναζητά και εκείνη ένα τέρμα με αποτέλεσμα να αφήνει χώρους.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ροβίθη μέσα από την περιοχή, η μπάλα πάνω από την εστία.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Κοντοχρήστος αντί Βέρτζου
72Βγήκε Άγγελος Βέρτζος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Κοντοχρήστος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Γκουγκούδης
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μπιτέλης
65ΔΟΚΑΡΙΜατθαίος Μαρουκάκης
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Μαρουκάκης είδε εκτός εστίας τον Κουτσόπουλο, δοκίμασε το σουτ από 25 μέτρα, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και επέστρεψε στην περιοχή της Αναγέννησης, όπου το νέο σουτ από τους παίκτες της ΑΕΛ πέρασε άουτ.
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημοσθένης Τζέκος
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - Τζάνης αντί Τσούκαλου
62Βγήκε Νίκος Τσούκαλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Τζάνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Υφαντή με γέμισμα στην περιοχή της ΑΕΛ, αλλά ο Ξενοδόχοφ μπλόκαρε.
54ΓΚΟΛΜατθαίος Μαρουκάκης
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Ροβίθης πήρε την μπάλα από αριστερά, έστρωσε για το ένα - δύο στον Μαρουκάκη, ο οποίος προτίμησε να κάνει την ντρίμπλα στην περιοχή, πέρασε τον αμυντικό της Αναγέννησης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με διαγώνιο σουτ.
54ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ματθαίος Μαρουκάκης
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος γύρισμα προς τον Ξενοδόχοφ, ο Τζέκος προσπάθησε να προλάβει, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ βγήκε και έδιωξε με τα πόδια.
50Βγήκε Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Κομεσίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Κομεσίδης αντί Γιοβάνοβιτς
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία διαγώνια μπαλιά 40 μέτρων για τον Κουτσιανικούλη που βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα, αλλά δεν πάτησε καλά και το σουτ που έκανε έφυγε πολλά μέτρα έξω από την εστία.
46Βγήκε Ζήσης Καραχάλιος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημοσθένης Τζέκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Τζέκος στη θέση του Καραχάλιου και ο Υφαντής αντί του Σάββα.
46Βγήκε Θανάσης Σάββας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Υφαντής (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 8COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκουγκούδη, ο Ξενοδόχοφ παραχωρεί κόρνερ.
45 11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Καταιγιστική η ΑΕΛ, κάνει την καλύτερή της εμφάνιση με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...11 λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...4(3) - 2(1) οι τελικές υπέρ της ΑΕΛ.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για την ΑΕΛ, με τον Κουτσόπουλο να νικά στο τετ α τετ τον Μαρουκάκη. Προηγήθηκε σέντρα του Λαμπρόπουλου.
28ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέργιος Δημόπουλος
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την ΑΕΛ. Στη θέση του τραυματία Ουρτάδο ο Λαμπρόπουλος.
27Βγήκε Πολ Ουρτάδο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0! Και δεύτερο γκολ από τον Ροβίθη! Ο Μαρουκάκης δίνει τη μπαλιά στον Κουτσιανικούλη, αυτός τροφοδοτεί τον νεαρό επιθετικό και ο τελευταίος, αφού αποφεύγει έναν αμυντικό, εκτελεί τον Κουτσόπουλο.
25ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μανώλης Ροβίθης
25ΓΚΟΛΜανώλης Ροβίθης
23ΓΚΟΛΜανώλης Ροβίθης
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έπειτα από εξάλεπτη διακοπή ο ρέφερι και οι βοηθοί βγαίνουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο.
23ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μανώλης Ροβίθης
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0! Ο Μαρουκάκης πιάνει την πρώτη κεφαλιά στην αντεπίθεση, ο Ροβίθης τη δεύτερη και τροφοδοτεί τον Ουρτάδο. Ο Βενεζουελάνος σεντράρει από δεξιά και ο Ροβίθης με προβολή βρίσκει δίχτυα από κοντά.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αλέξης Κούγιας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να πάει στην πλευρά των οπαδών.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ!
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι οπαδοί ανάρτησαν ξανά - μετά από ένα λεπτό - το πανό και ο Νεοφυτιάδης με τους βοηθούς του έφυγε για τα αποδυτήρια!
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται το ματς.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το πανό γράφει: «ΕΠΟ, ΚΡΑΤΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΒΥΘΥΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ»
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Νεοφυτιάδης απαιτεί να κατέβει ένα πανό των οπαδών της ΑΕΛ, με αποτέλεσμα το ματς να έχει διακοπεί από το 15' και έπειτα.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα - σουτ του Ουρτάδο, ο Κουτσόπουλος μπλοκάρει.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά λάθη από τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας, με την ΑΕΛ να υπερτερεί πλήρως στο πρώτο τέταρτο.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για την ΑΕΛ σε γυριστό του Βέρτζου! Προηγήθηκε απόκρουση του Κουτσόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ.
07ΔΟΚΑΡΙΆγγελος Βέρτζος
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γυριστό σουτ του Μαρουκάκη, ο Κουτσόπουλος μπλοκάρει τη μπάλα.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πριν τη σέντρα η Αναγέννηση Καρδίτσας παρέδωσε μία ανθοδέσμη στον Καρδιτσιώτη τεχνικό της ΑΕΛ, Σάκη Τσιώλη.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι για ανατροπή του Ροβίθη, αλλά ο διαιτητής δεν βλέπει παράβαση.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) Βοηθοί: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Κόντος, Μπλέντι, Μπιτέλης, Γκουγκούδης, Σκαθαρούδης, Τσούκαλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος, Μπανούσης, Ναγιάρ, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Ουρτάδο, Μαρουκάκης.

eeep eeep