Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ | Round 28 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
86Βγήκε Μιχάλης Μαρής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκολα Μπέλιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Μπέλιτς αντί Μαρή
84ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Κουσκουνάς
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Κουσκουνάς με προβολή μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από διαδοχικά λάθη και κόντρες στην μεγάλη περιοχή.
84ΓΚΟΛΝίκος Κουσκουνάς
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Φλίγκο, ο Μπαμπανιώτης έκανε νέα επέμβαση.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα προσπάθεια του Κουσκουνά, πάλι η μπάλα κόρνερ από την προσπάθεια του Μπαμπανιώτη.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Στεφάνοβιτς, ο Σαρακατσάνος έπιασε την κεφαλιά και ο Μπαμπανιώτης έδιωξε πάλι.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μουμίν έβγαλε μόνο με τον Μπαμπανιώτη τον Κουσκουνά, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαμπανιώτη που έδιωξε σε κόρνερ.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Γκμπαλέ αντί Δουκάκη που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
69Βγήκε Στράτος Δουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νταλί Γκμπαλέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Πολίμος
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Εμέκα αντί Ταμπάκη
67Βγήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Άντονι Εμέκα (MΕΣΟΣ)
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αχιλλέας Σαρακατσάνος
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Χριστοφιλέας
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Νιάρου, αλλά η μπάλα έφυγε πάλι έξω από τα δοκάρια.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ματσούκα εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία.
58'COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Φλίγκος αντί Παπαπαναγιώτου
58Βγήκε Γιώργος Παπαπαναγιώτου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Φλίγκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στράτος Δουκάκης
54Βγήκε Θανάσης Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νεμάνια Ομπράντοβιτς (MΕΣΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Ομπράντοβιτς αντί Παπατόλιου.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέες φωνές για πέναλτι από τον ΑΟ Τρίκαλα, αυτή τη φορά για παράβαση του Γεωργίου με το χέρι.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Στεφάνοβιτς, ο Κουσκουνάς έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε έξω.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος στην άμυνα του Αχαρναϊκού, η μπάλα στρώθηκε στον Κουσκουνά που αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία μπαλιά του Βρούτσινα στον Κουσκουνά, εκείνος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού μπλόκαρε πάλι.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Δουκάκης αντί Βρούτσινα
46Βγήκε Μπόγιαν Βρούτσινα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στράτος Δουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα προσπάθεια του Βρούτσινα εκτός περιοχής, αυτή τη φορά με σέντρα σουτ που πέρασε απευθείας άουτ.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ καλό σουτ του Βρούτσινα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Αχαρναϊκού αφού κόντραρε. Κόρνερ για τον Αχαρναϊκό.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Κουσκουνάς έστειλε την μπάλα στην περιοχή, αυτή έφτασε στον Ναβάρο, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Κωστόπουλο και έφυγε κόρνερ στην καλύτερη μέχρι στιγμής ευκαιρία.
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Ματσούκας
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα προσπάθεια του Αχαρναϊκού με τον Ταμπάκη, έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί των Τρικάλων.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μουστάκης έκανε το γέμισμα στην περιοχή του ΑΟ Τρικάλων, ο Ταμπάκης με τακουνάκι προσπάθησε να την στείλει προς την εστία, αλλά έκοψε ο Νιάρος.
25ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπόγιαν Βρούτσινα
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Ναβάρο, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Σαρακατσάνο που δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.
20ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Ταμπάκης
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φωνάζουν για πέναλτι οι φίλοι των Τρικάλων για χέρι του Πολίμου, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση, αφού το χέρι είναι μαζεμένο.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ματσούκας έκανε το σουτ χωρίς καλές προϋποθέσεις και μπλόκαρε ο Χιώτης. Αυτή ήταν η πρώτη τελική για την ομάδα του Αχαρναϊκού.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Ριζογιάννης έκανε την προσπάθεια από τα όρια της περιοχής, αλλά ο Μπαμπανιώτης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Λυμπούδης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Η. Παπαδόπουλος, Αϊνάλης (Μακεδονίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Μπαμπανιώτης, Μουστάκης, Μαρής, Κωστόπουλος, Μωυσιάδης, Παπατόλιος, Χριστοφιλέας, Πολίμος, Αναστασίου, Ματούκας, Ταμπάκης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Ριζογιάννης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Σερτζίνιο, Ναβάρο, Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα, Κουσκουνάς.

eeep eeep