Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Round 26 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΖΑΚΥΝΘΟΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπόγιαν Βρούτσινα
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σερτζίνιο δοκίμασε πάλι το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκμπαλέ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε αρκετά δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Ζακύνθου.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μεντούρ προσπάθησε με βολ πλανέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Τρικάλων, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω απο τα δοκάρια.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαμήλωσε ο ρυθμός του αγώνα, δεν υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες από τις δύο πλευρές, ούτε προϋποθέσεις για φάσεις σε ένα παιχνίδι που πλέον έχει γίνει άναρχο.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Αποστόλου μέσα από την περιοχή των Τρικάλων, η μπάλα φεύγει λίγο έξω από την εστία.
68Βγήκε Νικόλας Λέκκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λάζαρος Ορφανίδης (MΕΣΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - Ορφανίδης αντί Λέκκα
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Γκμπαλέ αντί Δουκάκη
65Βγήκε Στράτος Δουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νταλί Γκμπαλέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα στην περιοχή της Ζακύνθου, αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί μπροστά από φλίγκο - Κουσκουνά
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Ζάκυνθος έχει κερδίσει μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν έχει καταφέρει να απειλήσει και παράλληλα αφήνει περισσότερους χώρους στους επιθετικούς των Τρικάλων.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - Κουρέλλας αντί Κάρδαρη
52Βγήκε Κώστας Κάρδαρης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Κουρέλλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
51ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Βοσνακίδης
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Βρούτσινα έφυγε από την αριστερή πλευρά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα παράλληλα και ο Κουσκουνάς που ήταν στο δεύτερο δοκάρι την έστειλε στα δίχτυα με σουτ.
48ΓΚΟΛΝίκος Κουσκουνάς
48ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Κουσκουνάς
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Γιάρε Φαγιέ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπόγιαν Βρούτσινα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Νίκος Πέττας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σωτήρης Ζέλιος (MΕΣΟΣ)
46Βγήκε Βαγγέλης Στουρνάρας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Φλίγκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - Ζέλιος αντί Ν. Πέττα
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Βρούτσινα αντί Φαγιέ ΚΑΙ Φλίγκος αντί Στουρνάρα
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
44ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Νίκος Κουσκουνάς
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ - Ο Παπαδόπουλος έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε την μπάλα στην εκτέλεση πέναλτι του Κουσκουνά.
44ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ Παναγιώτης Παπαδόπουλος
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Ο Καμπούρης ανέτρεψε στην περιοχή τον Ριζογιάννη
43ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Καμπούρης
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η πίεση των ποδοσφαιριστών των Τρικάλων είναι μεγάλη προς την άμυνα της Ζακύνθου, αλλά δεν μπορούν να βρουν λύσεις εκτός από κάποια σουτ εκτός περιοχής.
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άλαν Μεντούρ
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ναβάρο, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία της Ζακύνθου.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Φαγιέ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της Ζακύνθου.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία ενέργεια από τα πλάγια του Νιάρου, γύρισε την μπάλα στην περιοχή, αλλά πρόλαβε ο Καμπούρης και έδιωξε σε κόρνερ πριν φτάσει η μπάλα στους επιθετικούς των Τρικάλων.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Σερτζίνιο, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα της Ζακύνθου.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων προσπαθούν να μπουν στην περιοχή της Ζακύνθου, αλλά οι αμυντικοί της ομάδας του Ιονίου δεν τους αφήνουν πολλά περιθώρια.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη στημένη φάση υπέρ του ΑΟΤ.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κάρδαρη, χωρίς πρόβλημα μαζεύει ο Χιώτης.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Ζάκυνθος, όπως ανέδειξε το flnews, έχει αποκλείσει από την αποστολή της τα χειμερινά αποκτήματα (Σταματή, Τσιάμη, Αντωνίου) λόγω ανάκλησης των δελτίων τους.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών) Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Δεληθοδωρής (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έστειλαν μήνυμα στήριξης στον Λεωνίδα Κουτσούκη. «Λεωνίδα στη μάχη που δίνεις, δεν είσαι μόνος. Είμαστε όλοι μαζί σου», ανέφερε.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Στουρνάρας, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Ριζογιάννης, Σερτζίνιο, Φαγιέ, Ναβάρο, Κουσκουνάς, Δουκάκης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Αποστόλου, Κυριακίδης, Καμπούρης, Ρ. Πέττας, Λέκκας, Μεντούρ, Ν. Πέττας, Βοσνακίδης, Γραικός, Κάρδαρης.

eeep eeep