Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | Round 23 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
3 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
98COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Φλίγκου μέσα από την περιοχή της Αναγέννησης, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΚΤΩ λεπτά οι καθυστερήσεις στην αναμέτρηση.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ Ντόικιτς αντί Ναβάρο
85Βγήκε Σίμο Ναβάρο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπόγιαν Ντόικιτς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
82ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΜπόγιαν Βρούτσινα
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-1 Ο Βρούτσινα έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας και ο Τσάμης έπεσε αριστερά
82ΓΚΟΛΜπόγιαν Βρούτσινα
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παντελής Ριζογιάννης
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέργιος Δημόπουλος
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ σε τράβηγμα του Δημόπουλου μέσα στην περιοχή στον Κουσκουνά.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Κουσκουνάς με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ αφού πήρε την μπάλα έπειτα από σουτ του Βρούτσινα στο δοκάρι.
77ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Κουσκουνάς
77ΓΚΟΛΝίκος Κουσκουνάς
76Βγήκε Μπλέντι Μούτσα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Υφαντής (MΕΣΟΣ)
76ΔΟΚΑΡΙΜπόγιαν Βρούτσινα
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Υφαντής αντί Μπλέντι
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Κουσκουνάς αντί Λαμπάκη
71Βγήκε Στέλιος Λαμπάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Κουσκουνάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Βρούτσινα εκτέλεσε το φάουλ που έφερε τις αποβολές και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραία τεχνική εκτέλεση.
65ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Μπόγιαν Βρούτσινα
65ΓΚΟΛΜπόγιαν Βρούτσινα
64 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Ακασού αντί Τσιλούλη
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρεις ΚΟΚΚΙΝΕΣ σε λίγα λεπτά με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έχουν νέα ένταση επειδή ο Ζώνας έσπρωχνε τον Γκουγκούδη να βγει από τον αγωνιστικο χώρο μετά την κόκκινη κάρτα
64Βγήκε Σωτήρης Τσιλούλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ζαν Ακασού (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
63ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΝίκος Τσούκαλος
63ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΠαναγιώτης Ζώνας
61ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Σπύρος Γκουγκούδης
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Αναγέννηση Καρδίτσας βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή είχε προτεταμένο το χέρι σε εκτέλεση φάουλ του Ναβάρο και σταμάτησε την μπάλα.
59ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σωτήρης Τσιλούλης
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα είδαν κίτρινες κάρτες, αλλά έχουν δίκιο που φωνάζουν, αφού ήταν φάουλ εκτός περιοχής πάνω στον Φλίγκο και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Αναγέννησης που ήταν τελευταίος παίκτης.
51ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Φλίγκος
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Φλίγκος έπεσε στα όρια της μεγάλη περιοχή της Αναγέννησης, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στη συνέχεια έγιναν επεισόδια με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να τραβούν τον διαιτητή και στη συνέχεια να κάνουν επίθεση και οι άνθρωποι του πάγκου στον βοηθό διαιτητή.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπλέντι βγήκε από αριστερά, πέρασε δύο ποδοσφαιριστές των Τρικάλων μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε λίγο έξω από την εστία.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Φλίγκος αντί Δουκάκη
46Βγήκε Στράτος Δουκάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Φλίγκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43ΓΚΟΛΝίκος Τσούκαλος
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Τσούκαλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε και τον Χιώτη και στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν σωστά για οφσάιντ.
43ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Τσούκαλος
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η βροχή έχει κουράσει πολύ τους ποδοσφαιριστές και δεν έχουν την δύναμη να βγάλουν προσπάθειες
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Επέστρεψε στο ματς ο Τσιλούλης παρά τις ενοχλήσεις, αλλά ετοιμάζεται ο Ακασού για να περάσει ως αλλαγή.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Μπλέντι από την αριστερή πλευρά, η μπάλα στα χέρια του Χιώτη που βγήκε και την σταμάτησε.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσιλούλης σε μια προσπάθεια να βγει στην αντεπίθεση υπέστη θλάση, αφού οι συνθήκες που γίνεται το παιχνίδι είναι άκρως επικίνδυνες.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ζώνας δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα και ο Μπλέντι από πλάγια βρέθηκε τετ α τετ με τον Χιώτη που έσωσε την εστία των Τρικάλων.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λαμπάκη από αρκετά μέτρα, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Τσιλούλη, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα των Τρικάλων.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Αναγέννησης, ο Δουκάκης βγήκε πρώτος στην μπάλα, αλλά ο Τσάμης με έξοδο τον πρόλαβε.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ναβάρο μέσα από την περιοχή της Αναγέννησης, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Τσάμη.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ λανθασμένα της Αναγέννησης Καρδίτσας, αφού ο Τσούκαλος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δεν ήταν οσφάιντ όταν την πήρε στα πόδια του.
05ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Γκουγκούδης
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα επεισόδια ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με αφορμή αυτή τη φορά ένα τάκλιν του Γκουγκούδη πάνω στον Δουκάκη για το οποίο είδε και κίτρινη κάρτα.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι γίνεται κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες και το γήπεδο να είναι γεμάτο νερά. Από τα πρώτα λεπτά οι ποδοσφαιριστές γλιστράνε στις λίμνες που έχουν δημιουργηθεί...
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μόλις 20 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή υπήρξε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών) Βοηθοί: Κουτσόγιαννος, Λιαμπότης (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Λαμπάκης, Νιάρος, Ριζογιάννης, Μουμίν, Δουκάκης, Ναβάρο, Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Γκουγκούδης, Τσιλούλης, Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

eeep eeep